Michalski Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 No mnie też się udaje nie pic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Panowie i ja sie pisze ale ja jestem teraz w domu i do Kazimierza mam 30 km wiec spotkamy sie na miejscu..chyba że byśmy spotkali sie w Puławach przy galerii Zielonej;) czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ciezko teraz powiedziec bo jeszcze nie zdecydowalismy ktoredy lecimy. Daj numer to Ci rano napisze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 505 656 799Jak byście nie jechali to i tak przez Puławy będziecie przejeżdzać..A o której wkońcu ten wyjazd planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 O 8:00 się zbieramy. Ta galeria to po drodze gdzies bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 To jest w Centrum Puław...koło tej Galerii Zielonej będziecie przejeżdzać żeby jechać na Kazimierz..ale najlepiej to jak będziecie w Puławach to zapytajcie kogoś...Puławy są małe więc bez problemu ją znajdziecie..I ja bym tam podjechał. Jak o 8 sie zbieracie to w Puławach gdzieś byście byli koło 10..zadzwoń do mnie jak będziecie to ja podjade (o ile już gdzieś tam nie będe). Jak nie odbiore to za chwile oddzwaniam. Mysle ze ewentualne poczekanie na mnie (ok 10 minut) nie stanowiło by dla was problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dla mnie zadnego problemu nie stanowi. Ok, dzwonie spod galerii. Jak cos się zmieni to dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Czekam na tel. Jak nie odbiore to do 5 min i oddzwonie. Ja bede niebieską r6 i raczej z plecaczkiem.Do zobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/153750-obstawa-slubu-motocyklistki/page__pid__1922646&do=findComment&comment=1922646 Koledzy jest misja!!!xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Kto jest zainteresowany zdjęciami z dzisiejszej podróży do Kazimierza Dolnego, niech poda maila. Ja poproszę o zdjęcia na adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 ja prześle wieczorem bo teraz na chwile wpadłem:mój mail to: [email protected] P.S Super wyszedł wyjazd;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Wyjazd super pogoda super.Zdjęcia dam wieczorem.Poproszę o fotki.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 no ja też poproszę, bo żona mi nie wierzy że byłem. [email protected]P.S.Dzięki za przejażdzkę panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Może dodajcie fotki do picassy, jak po Częstochowie - bedzie wygodniej. Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 zdjęcia wysłałem na maile...co za picassa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi