Michalski Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Mało i niemało. Ja tam mogę lecieć nawet we 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 witam , ja tak w ostatniej chwili, ale chętnie się przyłącze, więc macie czwarte moto. Mieszkam od strony Nieporętu, tylko nie wiem gdzie ten PiP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Piotr i Paweł jest na terenie centrum Handlowego M1. Przy wiadukcie nad Trasą Toruńską. Mamy 4 moto.1 Michalski2 Dawid 02033 Marcinrednose4 Natraps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) OK. To lecimy.Zna ktoś trase czy studiować mapę?Można spotkać się też np. w Markach pod Marcpolem to polecimy tyłem na Marsa. Edytowane 2 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Spoko, jeśli chodzi o mnie, wolę pod Marcpolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 dobra to dokładnie gdzie ta zbiórka i o której ? mi tam też obojętne, może być i pod Marcpolem już sprawdzałem gdzie to jest, więc trafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Panowie prosze o potwierdzenie na 100 że bedziecie, bo jestem na imprezie i nie pije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Wypij coś bo uschniesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Podzielam Twój los, też nie pije. Bede. 8:00 pod marcpolem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Tak 8.00 marcpol marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ok. jestem na 8.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainbow Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Rainbow Uśmichnij się do Sebastiana może Cię zabierze na plecaczek :-) ehh tak to jest nie wchodzić pare dni na forum ;)ale uśmiechać się będę :biggrin: a póki co plecak rozpakować trzeba i posmarować czymś świeżą mazurską opaleniznę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja też będę na 100%. Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 W razie czego nr zostawiam. 792 007 439 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Ja wytrzymuje bez picia wiec bede na 100.Wydrukowalem mapke ale nie znajde czasu żeby się zapoznac z trasa.Rzuccie okiem na mape. Jakoś damy rade. Edytowane 2 Maja 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi