Szybki 81 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich. Polecimy w weekend (sobota) jak nie będzie padać. Co Wy na to. www.zlotymotocyklowe.pl/upload/ulotka%202012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 SiemaJak będzie pogoda to mogę się przejechac...Napisz tylko wcześniej gdzie i o której zbiórka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 jestem za.Pewnie standardowo Piotr i Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Sygnet Coś wspominałeś o zwiedzaniu + dojazd na moto. Tak sobie pomyślałem, może jakieś bunkry czy może zamek jakiś. Napisz czy masz jakiś konkretny pomysł a jak tak to wrzóć jakieś szczegóły jaka trasa, odległość, jaki cel itp. tak aby był już gotowy szczegółowy plan a jak będzie plan dostępny dla wszystkich to przy którymś ładnym weekendzie żucimy hasło zbierzemy ekipę i w drogę. Co ty na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja bym się chętnie wybrał do wilczego szańca bo zajebiście dawno tam nie bylem i właściwie nie wiele pamiętam :D no i trasa pewnie fajna tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Weekend zapowiada się niepewnie:- pogoda,- inne obowiązki.Jak wyrobie w sobote to podjade na bródno zobaczyć co się dzieje, ale na dzień dzisiejszy nic jeszcze nie wiem.Tak czy siak wpadłbym na 30 minut zobaczyc co sie dzieje i ruszyłbym polatać, bo szkoda czasu jak się ma go tak mało. W sumie Częstochowa była pozytywna, dużo latania mało stania. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ja zebieram na jutro plecak ze sobą na Bródno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ja jeśli się pojawię to też z plecaczkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Plecaczki lubią pospać :-) O której będziecie dostępni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 15sta?? gdzies około tej godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ma ktos ochote gdzies polatac kolo 11 - 15? ? Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja dziś nie dam rady.Najprawdopodobniej jutro będę miał czas 10-15 i pomyślałem, żeby może do Kazimierza podskoczyć na cole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Super pomysł , uwielbiam Kazimierz tylko jechał bym z kobietom, muszę to jeszcze obgadać i dam Ci znać wieczorkiem:) Jeszcze pytanko małe ile to jest km ? w jedną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam wszystkich.I jak lata ktoś dziś pogoda dopisuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja dziś latam, startuje z pod m1 przy piotr i paweł o 12:00. Dziś jest sporo atrakcji na mieście motoserce w parku bródnowskim i motobazar na służewcu zamierzam odwiedzić obydwie imprezy + oczywiście rundki. jak ktoś chce się dołączyć niech potwierdzi na forum lub smsem żebym wiedział na kogo czekać. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi