artur-suz-wawa Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 mam zamiar jutro przejechac sie gdzies , moze mad zegrzem kolo 12- 13 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam wszystkich...Lata ktoś jeszcze?.. Chętnie polatam w weekend jak dopisze pogoda ;)Będę leciał od Wołomina Zielonka Marki itpJak ktoś chętny pisac :ph34r: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 A zastanawiałem się ile osób mieszka jak ja w okolicach marek i zielonki żeby móc się ustawic na weekendowe polatanie. a tu prosze jakie miłe zaskoczenie. Na przyszłość piszę się ze swoim chrupkiem :icon_biggrin: Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 A zastanawiałem się ile osób mieszka jak ja w okolicach marek i zielonki żeby móc się ustawic na weekendowe polatanie. a tu prosze jakie miłe zaskoczenie. Na przyszłość piszę się ze swoim chrupkiem :icon_biggrin: Ja również przyłączam się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja również przyłączam się :) Ja uważam że jeszcze w tym m-cu musimy Twojego Bandziora przelatać :icon_razz: Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Na przyszły sezon z chęcią z Wami polatam.Jestem z Marek.Moto to Yamaha R6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Niezła ekipa się szykuje :) Dobrze że jakiś czas osiedliłem się w tej okolicy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Z chęcią zobacze bandyte.Dużo o nim słyszałem a na żywo z bliska nie miałem okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Na przyszły sezon z chęcią z Wami polatam.Jestem z Marek.Moto to Yamaha R6. No to fatycznie będziemy mieli spora gromadkę ale puki śnieg sypie zewsząd proponuję :flesje: i bilarda Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 w tych okolicach mieszka więcej jezdzących niz by sie zdawalo :)może kiedys uda mi się spotkac z Wami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 koniecznie musimy jakas ustawke zrobic i polatac , szkoda ze za oknem sniegja juz bym pojezdził ,,oby do wiosny'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 No to fatycznie będziemy mieli spora gromadkę ale puki śnieg sypie zewsząd proponuję :flesje: i bilarda Od procentów nie stronię a billarda uwielbiam choć BARDZO kiepsko gram.Mozna tu w okolicy w bilki gdzieś pyknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 No to fatycznie będziemy mieli spora gromadkę ale puki śnieg sypie zewsząd proponuję :flesje: i bilarda Ty najpierw znajdź czas :icon_razz: A może gokarty :icon_mrgreen: w tych okolicach mieszka więcej jezdzących niz by sie zdawalo :)może kiedys uda mi się spotkac z Wami :) Nieodpuścimy płeć piękna również musi być w składzie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 wiecie co w Zabkach i okolicy nie słyszałam o żadnym fajnym miejscu z bilardem itp...najlepiej to wybrac sie do Areny w Wawie :) jak się bedziecie spotykac to dajcie znac wczesniej http://www.bilard.waw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 wiecie co w Zabkach i okolicy nie słyszałam o żadnym fajnym miejscu z bilardem itp...najlepiej to wybrac sie do Areny w Wawie jak się bedziecie spotykac to dajcie znac wczesniejhttp://www.bilard.waw.pl/ spoko Karola damy znaka. Miło będzie się poznać Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi