wasatyperez Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 martwi mnie trochę to niebo :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Spokojnie rozjaśni się Zaraz wyjdzie słoneczko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Padac nie będzie... :cool: A temperatura rośnie... Dobrze się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_o2o Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 I jak wypad? Pogoda dopisuje, pozazdrościć. A ja w pracy do 18 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Pogoda idealna na jazde. Polatalismy od 11. O 14 musialem się odlaczyc a chlopaki polecieli nad zalew zegrzynski na obiad. Super ekipa się szykuje. Dajcie fotki z wawy i z obiadu. Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No właśnie foteczki dajcie bo ja nie robiłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Oj Ja nie pstrykałem fotek ale swoją drogą dobry pomysł żeby z każdego wspólnego wypadu wstawiać jakąś fotkę na forum. PS. Panowie dzięki za dotrzymanie towarzystwa świetnie się latało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Widziałem was pod MC wracałem właśnie autem z Castoramy, ale się spieszyłem wiec nie zajeżdżałem.Poprawiałem sobie kilka rzeczy wiec mogę już latać. Linka siedzi już na swoim miejscu, gaz wraca jak powinien, przy okazji naprawiłem sobie kierunkowskaz - brakowało masy..., ale i tak w następnym tygodniu wymieniam kierunki na nowe, wiec będzie znowu zabawa. I przy okazji kupiłem i wkręciłem czujnik temperatury oleju :biggrin: dla mnie jak znalazł bo silnik mam chłodzony olejem w przeciwieństwie do was wiec teraz będę wiedział przynajmniej do ilu się rozgrzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No proszę:) A mi najbardziej z dzisiejszego wypadu podobały się winkle:) ja również dziękuję za super wypadzik:) 14.04.2012 ma być 16 stopni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Panowie (i jedna Pani) A może jutro jak nie będzie padać polecimy wieczorem na Cargo (jutro czwartek masa ludzi będzie) popatrzeć jak szaleją chłopaki. Pewnie kilka moto też będzie. Start 20:00 Mc Donald ul. Młodzieńcza. Oczywiście wszystko zależy od pogody. Więc czekam na chętnych :-) Ahhhh zapomniałem dodać, że wystarczy jedna maszyna oprócz mojej i lecimy + pogoda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 A może zapierdzielić konto Facebook'owe naszej grupki? (podejrzewam że wszyscy tam jesteście) zawsze będzie wygodniej cokolwiek ustalać a i fotki ze spotkań będzie można wrzuycać :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Robercik :) bierz sie do roboty i zakladaj:) Marcin(szybki 81) Ja niestety jutro odpadam , ponieważ muszę wymienić przewód hamulcowy ,żeby na Częstochowę było wszystko gotowe , zapomniałbym dodać ,że jeszcze 3 kolesi chce się z nami ustawić na ten wypadzik...:) także fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Robercik85 Moim zdaniem świetny pomysł, czy mógłbyś się tym zająć. Pozostaje tylko kwestia nazwy.Myślałem trochę o tym i tak wydumałem, że sporo się mówi o "Latającej Warszawie" która istnieje tylko w teorii, a może by teorie urzeczywostnić?W związku z tym taka moja propozycja.Jest mnóstwo klubów motocyklowych które mają masę przeróżnych zasad które trzeba spełnić aby do nich przystąpić, my nie jesteśmy klubem i nie będziemy, nas łączy pasja i chęć poznawania nowych ludzi i wspólnych przelotów - przygarniamy każdego pasjonata im nas więcej tym lepiej "Latająca Warszawa" niech stanie się żeczywistością - zapraszamy wszystkich którzy chcą się zapoznać z innymi motocyklistami i wspólnie polatać po Wawie i Polsce :-) Czekam na Wasze opinie na temat Naszej nazwy na Fejsie :-) PS Kurcze blade, wszystko dzieje się tak szybko :-) piszemy zaledwie 2 tygodnke a już jest na 13 to co będzie za rok? :-)Może LATAJĄCA WARSZAWA? Tu tworzy się historia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja jestem za:) I myślę już nad takim tematem ,żeby zamówić nam koszulki z takim napisem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja jestem za:) I myślę już nad takim tematem ,żeby zamówić nam koszulki z takim napisem:) Kolejny super pomysł, może dowiedz się jaki to koszt i przy ilu sztukach. Czy zastanawiałeś się nad kolorem koszulki i ewentualnym logiem. A może ktoś z Nas ma jakiś pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi