danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 haha wiedziałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) No niebezpiecznie troszke... Jak dacie rade przyjedzcieNo wiec ogarnąć sam ogarnąłem, ale nie lece bo grubsza sprawa :sad: linka odpieła się przy gaźniku wiec musze jutro cały bak zdjąć który wczoraj zatankowałem do pełna :happy: ech.... Przy okazji znalazłem że miałem rozłączony czujnik położenia przepustnicy prawdopodobnie przez to mi obroty falowały... kostki już spięte jak ogarnę wszystko wtedy polatam Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No i po nastepnym spotkaniu. Poznaliśmy nowych kolegów było nas o ile się nie mylę 6ciu ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Danon93 Napisz coś więcej, lataliście trochę, czy tylko spotkanko? Ja prawdopodobnie jutro (środa) będę miał do załatwienia kilka spraw na mieście i poza planuje poruszać się na moto. Więc jak ktoś by był chętny polatać w ciągu dnia to zapraszam. Teoretyczna agenda poniżej (potwierdze aktualność jutro smse 11:00 - start z pod Mc donald na Łodygowej- następny cel szpital bródnowski tam mi się zejdzie max 20min.- kolejny cel ul. marywilska (firma) zapraszam na kawę a ja conie co zrobię (max 20min.) a potem dalej lecimy.- następnie mijscowość Ciechanów 100km. w jedną stronę lecimy przez leginowo, nowy dwór potem siódemką do płońska i w płońsku na ciechanów (tam mi zejdzie 30 min)- powrót z ciechanowa przez ojrzeń, nowe miasto, nasielsk, dębe, wieliszew, zegrze i do wawy. No taki plan w teorii ale tak jak naposałem jutro około 10:00 puszczę skę do wszystkich z zapytaniem (sporo zależy od pogody) pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja nie wiem czy jutro na tak długo dam radę się wyrwać , muszę na pisać ten konspekt maturalny . A'propos spotkania tylko spotkanko na takie pogaduchy , jednak fajni ludzie i tematów też było sporo , szkoda tylko ,że tak krótko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja nie wiem czy jutro na tak długo dam radę się wyrwać , muszę na pisać ten konspekt maturalny . A'propos spotkania tylko spotkanko na takie pogaduchy , jednak fajni ludzie i tematów też było sporo , szkoda tylko ,że tak krótko ... No podumaj trochę :-) może dasz radę pewnie max na 15:00 bedziemy spowrotem w ząbkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Bo tak se myślę ile to km wyjdzie razem?? żebym miał na wahe xD u mnie krucho z hajsem ... Wiem, że Marcin chciał jutro polatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 szkoda ze dłuższy wypad, ja mam czas na latanie jutro 11-14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Bo tak se myślę ile to km wyjdzie razem?? żebym miał na wahe xD u mnie krucho z hajsem ... Wiem, że Marcin chciał jutro polatać ze 250 klocków wyjdzie. No podumaj. No podumaj trochę :-) może dasz radę pewnie max na 15:00 bedziemy spowrotem w ząbkach.Bo tak se myślę ile to km wyjdzie razem?? żebym miał na wahe xD u mnie krucho z hajsem ... Wiem, że Marcin chciał jutro polatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Marcinie nie dasz rady załatwić więcej czasu??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 szkoda ze dłuższy wypad, ja mam czas na latanie jutro 11-14. no to podłącz się na razie na wawe a jutro po kawce u mnie w office podejmisz decyzje czy lecisz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie ma szansy niestety. O 14 musze być w domu, zamienić moto na fure i na 15 na zachodnim szwagra odebrać.Edit - na kawkę z checią podjadę jaki plan czasowy. O 11 moge dopiero z domu wyjść. :) edit 2widze start mc donald - łodygowa o 11. To ten mac przy radzymińskiej?Kurde tam mac jest na mlodzieńczej. Na łodygowej też coś jest? Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Szybki 81 nie obrócimy szybciej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie weźcie pod uwage że najprawdopodobniej nie zapie**alam tak jak Wy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mam jeszcze jeden pomysł, możemy lecieć z Tobą na Legionowo bo ty lecisz tą droga przez las?? na Zegrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi