Sygnet Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Info poszło :)M1 - Piotr i Paweł zbiórka 15:30 jak ktoś były jeszcze chętny to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 pogode ładną macieje niestety wczoraj tankowałem i dziś muszę pauzować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 zmarzłem jak zły :D znowu będę chory.. ale warto bylo. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Haha , a jutro ma być ciepełko :P jak ktoś będzie latał dajcie znać . PS. Czy ktoś na jutro planuje latanie?? jeśli nie to może by powtórzyć spotkanie zapoznawcze??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 zmarzłem jak zły :D znowu będę chory.. ale warto bylo. pozdro whisky i do łóżka :)Troche polataliśmy wyszło ponad 100km, M1-> Zegrze -> Nowy Most -> Łomianki -> Stare Miasto ->Cargo -> DOM :)Na starym mieście poznaliśmy nowe osoby, pogoda do 19 była spoko potem zaczeło się robić zimno. Mi pod domem na skrzyżowaniu coś się z manetką gazu porąbało bo nie chciała wrócić a żeby dać gazu to również jakoś dużo trzeba było odkręcać.Wiec trzeba pogrzebać i przy kierunku i przy manetce - zadanie do końca tygodnia bo na Bemowo musi być sprawne A tu foteczka mojego bandyty z dziś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahafzr Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 kurde ale wam dobrze ja wróciłem od rodziny chciałem maszynę rozgrzać i coś mi z rozrusznikiem się porobiło z ledwością odpalił . Kręci tylko tak jakby przepuszczał muszę jutro do mechaniora uderzyć bo i jakiś wyciek z silnika się pojawił prawdą jest że stare to dobre wino i skrzypce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 yamahafzr A jaki był dźwięk??Pstrykanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 sygnet dzieki za dzisiejszego smsa z info, nic nie odpisywałem bo chyba byłem jeszcze "wczorajszy" dopiero teraz wrócił mi apetyt :) Nie wiem jak u Was ale u mnie święta wyszły troche za bardzo procentowo :) trzymam kciuki na pogode na 15.04.2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) kurde ale wam dobrze ja wróciłem od rodziny chciałem maszynę rozgrzać i coś mi z rozrusznikiem się porobiło z ledwością odpalił . Kręci tylko tak jakby przepuszczał muszę jutro do mechaniora uderzyć bo i jakiś wyciek z silnika się pojawił prawdą jest że stare to dobre wino i skrzypce nie przejmuj się u mnie rzęzi ile może ale lata a to jest puki co najważniejsze :biggrin: zmarzłem jak zły :D znowu będę chory.. ale warto bylo. pozdro no co prawda ja dziś krótko śmigałem ale jak wracaliśmy z cargo to na toruńskiej najbardziej doskwierał mi ten wypizdów, w zasadzie miałem wrażenie że im bliżej marek tym chłodniej :dry: Haha , a jutro ma być ciepełko :P jak ktoś będzie latał dajcie znać .PS. Czy ktoś na jutro planuje latanie?? jeśli nie to może by powtórzyć spotkanie zapoznawcze?? :) jutro pracuję do 16 więc jak nic nie stanie na przeszkodzie to będe w gotowości koło 18 ale jak by co to sesemesowo potwierdzę Sygnet narzeka na kierunkowskaz... ale ja wiem że miał go naprawić od listopada :icon_razz: a tak swoją drogą to wy qrna troche słońca dziś mieliście bo jak ja dołączyłem to już żarówę wyłączali i robiło się chłodno jak na starówkę doleciałem Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez LupoRF Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahafzr Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 yamahafzr A jaki był dźwięk??Pstrykanie??yamahafzr A jaki był dźwięk??Pstrykanie?? rozrusznik kręci tylko nie łapie a wyje przepuszcza pstrykanie nie, raczej jakby szczotki były wytarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 kurde ale wam dobrze ja wróciłem od rodziny chciałem maszynę rozgrzać i coś mi z rozrusznikiem się porobiło z ledwością odpalił . Kręci tylko tak jakby przepuszczał muszę jutro do mechaniora uderzyć bo i jakiś wyciek z silnika się pojawił prawdą jest że stare to dobre wino i skrzypceZbuntował się, widocznie przez to że nie wyprowadzałeś na spacerDziałaj, naprawiaj i latamy :) jutro pracuję do 16 więc jak nic nie stanie na przeszkodzie to będe w gotowości koło 18 ale jak by co to sesemesowo potwierdzę Sygnet narzeka na kierunkowskaz... ale ja wiem że miał go naprawić od listopada :icon_razz:a tak swoją drogą to wy qrna troche słońca dziś mieliście bo jak ja dołączyłem to już żarówę wyłączali i robiło się chłodno jak na starówkę doleciałem Adam, może bym podjechał pożyczyć od ciebie przedłużacz ;) nowe kierunki dojdą na czwartek, wiec w Piątek lutowanko bym zrobił sobie w garażu A ja do środy na urlopie, w czwartek do pracy i spotkania w Łodzi :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 mam czas do 16 jak się komuś nudzi to piszcie jestem pod tel ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) rozrusznik kręci tylko nie łapie a wyje przepuszcza pstrykanie nie, raczej jakby szczotki były wytarte w samochodzie to bym powiedział że bendiks nie działa a tu lepiej sprawdzić długość szczotek Zbuntował się, widocznie przez to że nie wyprowadzałeś na spacerDziałaj, naprawiaj i latamy :) Adam, może bym podjechał pożyczyć od ciebie przedłużacz ;) nowe kierunki dojdą na czwartek, wiec w Piątek lutowanko bym zrobił sobie w garażu A ja do środy na urlopie, w czwartek do pracy i spotkania w Łodzi :angry: Nie widze problemu, wpadaj ja o 16 kończę arbajtówę wiec powinienem już być pod tel :biggrin: moje kierunki już dziś dotrą, o ile juą ich nie ma w domu :wink: Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez LupoRF Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam panów czy ktoś z was reflektuje na spotkanko , wieczorkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_o2o Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jeśli wieczorek zapoznawczy ;) to ja chetny tylko od godziny 20 na 90% powinienem być.Napiszcie tylko gdzie i o której. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi