danon93 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jak na pogaduchy to mozemy się spotkac pod Piotrem i Pawłem o godz . 19?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) W dniu 7.04.2012 o 08:52, LupoRF napisał: Jak nie będzie padło to chętnie się bujnę pod M1 koło 14. http://pogoda.wp.pl/...1201290,mi.html Niby od 12 ma być 9st. zobaczymy koło 13-14, jeśli się rozpogodzi można się polecieć na Bemowo.Narazie to idę jajca święcić :) Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dajcie znać na koma czy jedziecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jak się rozpogodzi to i ja latam :biggrin:Może koło 13 spiszemy się na forum kto lata na 100% i na 14 pod M1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No i co panowie? Pogoda nas nie rozpieszcza, ale póki co nie pada... Ja do 16 mam czas, więc jak coś to mogę się z kimś ustawić kolo 14, nawet na pogadanie. Ktoś jest chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja puki co czekam na decyzję domowego zarządu który pojechał poświęcić jajcarnię jakie są dalsze plany ale śledzę forum wiec jak już będe wiedział to dam znaka. Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez LupoRF Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mafi87 jakaś 14 45 mogę byc pod M1 pasuje, będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ok, jeśli pogoda się nie popsuje to na 100% będę. A dokładnie w którym miejscu pod M1, pod tym pierwszym wejściem od strony Makro? Jakby co to masz mój nr 515269283,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) W dniu 7.04.2012 o 09:30, Sygnet napisał: http://pogoda.wp.pl/...1201290,mi.html Niby od 12 ma być 9st. zobaczymy koło 13-14, jeśli się rozpogodzi można się polecieć na Bemowo.Narazie to idę jajca święcić :) No obecnie mój termometr pokazuje 4st. jak pogoda się nie poprawi to się zamknę z lutownicą w garażu. :) Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez LupoRF Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Kurde, temperatura troche malo zachęcająca tylko 6,3 stopnia, a wyglądając przez okno wydawalo mi się że jest więcej :D sorry Sebastiannn, ja chyba jednak dzisiaj sobie odpuszcze... Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez Mafi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 nie wygląda na to aby miało się przepogodzić .... ech właśnie siedze i szukam jakieś Last Minute coby wygrzać się w słońcu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ok ja też jednak dam sobie spokój, trochę za zimno jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Co tam u kolegów słychać??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja kontynuuje wczorajszą łychę i szukam jakiejś torby na moto - koniecznie na tylne siedzenie z opcją plecaka.Możecie coś na ściga polecić? Rozglądałem się jeszcze za płaszczykiem :) przeciwdeszczowym - możecie coś polecic? Pozatym ogólne wkurwienie na pogodę. 3 dni wolnego i nic z latania, a specjalnie wczoraj opony zmieniałem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Stary a ile masz na to pieniążków?? Ja osobiście chwalę sobie rzeczy firmy oxford:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi