Luksar- Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 CHłopaki dzięki za wczoraj (w gruncie rzeczy to dziś) :biggrin:do następnego, szkoda że dziś nie dam rady, bo zapowiada się ciekawie :) Cytuj NIE DA SIĘ POSKROMIĆ BESTII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 (edytowane) Jakbyście się zbierali pod PiP koło 19.30 (najwcześniej) to i ja bym się załapał bo wcześniej nie wyrobie..Jednak nie...będe dopiero ok 20. w Warszawie... Edytowane 1 Lipca 2012 przez TybuR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Dopiero 20 30... Co tak puzno ;)Ja myślę koło 18 podjechac na winkle na kolanko, a puzniej standardowa niedziela :biggrin: Ja winkle sobie daruje, Wy możecie polatać po winklach i podskoczyć pod M1 lub prosto na Cargo i tam możemy się styknąć I z latania pewnie nic nie będzie :-( U mnie leje deszcz a wątwie żeby przeszło do wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HermanCBR600 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 No wlasnie pada :( ale chyba przejdzie, o ktorej potwierdzamy sobie czy si? spotykamy czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Panowie z mojej strony spotkanie pod PiP nie aktualne. Ja wyskocze na moto jak się ściemni będzie chłodniej bo teraz to masakra jest jakaś i nawet nie chce sobie wyobrażać siebie w kombinezonie :-) Będę dzwonił do Was gdzie jesteście to dolecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HermanCBR600 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 A reszta o ktorej pod PiP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja koło 19 będę na winklach puzniej się gdzieś spotkamy.Jak coś jestem pod tel.Szybki napisz mi sms-a o której będziesz pod PiP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Jak tam panowie była dzisiaj jakaś rundka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 (edytowane) Krótko.Ja pie**olę.Więcej nie jestem w stanie z siebie wydobyć.Znalazłem ciekawe miejsce w Warszawie, na pewno warte sprawdzenia. Link poniżej www.2kola.com Dziś jest mecz może wpadniemy tam na TV. Więc zbieram chętnych. Plan może być następujący, oczywiście połączony z propozycją Tybura. Start 19:30 PiP 1. Winkle za Radzyminem2. Pub 2oo + mecz aczkolwiek nie obowiązkowo3. Starówka lub La Playa :-) Chętni dopisywać się, minimum 3 moto 1. Szybki 812.....3.....4.....Lepiej późno niż wcale ;)Czesiu, czytaj dalej :)Aha...Panowie, zlitujcie się z tą ortografią...nie idzie tego czytać :) Edytowane 1 Lipca 2012 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) Aha...Panowie, zlitujcie się z tą ortografią...nie idzie tego czytać :)Nie czytaj..Dzięki Panowie za wypad ;) Edytowane 2 Lipca 2012 przez TybuR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Yuby, chłopak młody jest, nabuzowany i napakowany testosteronem. Zapieprza na R6 i jest ktosiem ;) (ciekawe czy w ogóle prawko ma :laugh: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 A tam, zwyczajnie się spina :). Wszyscy już przeszli do porządku dziennego nad aferą dotową ale on nie może zapomnieć :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksar- Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) Ja pierdziele było tak fanie. :mellow:limo, rebel, yuby po jaka cholerę tu piszecie, znajcie sobie swój temat i tam popisujcie się swoją zejebistością. :angry:piszemy sobie co chcemy i jak chcemy!!! Edytowane 2 Lipca 2012 przez Luksar- Cytuj NIE DA SIĘ POSKROMIĆ BESTII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Panowie, spokojnie nic się nie dzieje :) Pochwalę się wam :) mam pracę od 15stego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Danon, czemu Twoi koledzy są tacy spięci? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi