yamahafzr Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Lepsza pogoda a może raczej cieplej (bo nie wiadomo czy nie będzie padało)będzie od połowy kwietna :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Siema.Jak będziecie gdzieś latali to dajcie znac, chętnie się dołączę.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Cze. Przeanalizuj forum wstecz u nas wygląda to tak że wszyscy mamy do siebie numery tel. i jak ktoś zamierza polatać wysyła sms do wszystkich z odpowiednim info. a szczegóły podaje na forum. No chyba, ze przelot będzie np. za 3 godziny a nie ma czasu na wejście na forum to potwierdz smsem osobie od ktorej dostała wiadomość, że termin pasuje.To na wypadek sytuacji np. siedze w domu na L4 jest poniedziałek 12:00 słońce 20 stopni a przelece się wysyłasz skę jak komuś pasuje to się podłącza. Także we wcześniejszych postach masz masze numery tel. i imiona jak chcesz do nas dołączyć podaj tel. i imię. No i czekaj na wiadomość, lub sam wysyłaj. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Siemanko Seba , Ja już mam do Ciebie kontakt ale podaj innym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 panowie może chce ktoś Metzelra Racetec K2 180/55/17 za 200 zł?Opona torowa - używana - stan środka bardzo dobry. jak na oponę potorową stan bdb.Ostatnio w niej byłem na naszym spotkaniu i moge polecić.Sprzedaje bo nowy komplet zamówiłem. Dorzucę za free Pirelli diablo 120/60/17 stan dobry tyle że DOT 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahafzr Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkiej Nocy dużo zdrowia przyczepności i pogody :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 I wzajemnie :) Wszystkim innym życzę wesołych ,pogodnych . Przyczepności i ciepłego sezonu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zerknijcie jeszcze na to www.zlotymotocyklowe.pl/upload/yarson.jpg w najbliższą sobotę w wawie, moze polecimy jak bedzie pogoda :-) kurde nie słyszałam nic o tym... ale bez moto to moge najwyzej pomachać do Was :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A kiedy moto odbierasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 wybiera sie ktos jutro na na ten zlot ? bo wkoncu bym przepalil swoja maszyne :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 wybiera sie ktos jutro na na ten zlot ? bo wkoncu bym przepalil swoja maszyne :)Jeśli nie bedzie padać i w miarę temperatura +8 st. to mogę się przejechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 to kto chetny to niech jutro kolo 9:30 bedzie na forum to sie ustali co robimy :) Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam Cię kolego , podaj imię i numer do siebie , my już wszyscy podaliśmy we wcześniejszych postach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam panowie. Ja też jestem chętny do spotkania się z wami. Jak następnym razem będziecie się gdzieś ustawiać, to proszę dajcie mi znać - 515 269 283. Mieszkam na Targówku, okolice ul.Trockiej. Pozdrawiam, Maciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Też bym jutro chętnie polatał jak będzie temperatura około 8 stopni i sucho to mogę wyjechac, ale proponował bym się ustawic gdzieś bliżej 13 może 14 rano jest zimno ;).W razie czego Sebastian 511-964-540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi