marcinrednose Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jest ktoś chętny na wycieczke do Ciechanowa?http://goo.gl/maps/arbWKoszt ok 70 zł. Start godzina 16 Marki - Marcpol. Chetni.1 marcinrednose2 Sebastian (ale jeszcze potwierdzi)3 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam.Panowie 15 30 spotykamy się pod m1 i lecimy pod Radzymin na zakręty jak ktoś chętny to zapraszam...Jak nas nie będzie pod m1 to znaczy że już na zakręty polecieliśmy.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ciechanow padl smiercia naturalna. Ja do chlopakow dolacze w Radzyminie ok16.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Chłopaki nie dam rady dziś jechać na cargo... problemy z motocyklem ;/ wybaczcie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groner Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam wszystkich!W końcu udało mi się doprowadzić moto do porządku, w związku z tym chętnie wybiorę się z Wami na jakieś latanie :)W tym roku dopiero zacząłem jeździć, więc technika i ogólnie umiejętności jeszcze leżą i kwiczą ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni.Latam na FZ6N, obym tylko nie zostawał bardzo w tyle :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Chłopaki jednak wyrobię się z naprawą wyjazd aktualny:) Groner lecisz na Cargo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groner Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Dzisiaj mam czas do 9, potem na mecz ze znajomymi.Jestem otwarty na propozycje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 No to lipa... ale moglibyśmy po cargo lecieć do Cafe 66 i tam na mecz luknąć , wybór należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groner Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 W sumię mogę to przełożyć powiedzmy na 21:30 żeby drugą połowę obejrzeć bo kupę czasu się z nimi nie widziałem.O której start? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 o 18:50 piotr i paweł na targówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groner Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ok, będę. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiarella Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam wszystkich.Jeśli można, to chętnie podłączę sie do Was w dordze na cargo. Zgarniecie mnie gdzieś po drodze np. na Żwirki i Wigury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jasne , nie ma problemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Spoko a czy nie chciałabyś do nas podleciec bo my pewnie jeszcze przed cargo jakąś rundkę wykręcimy pewnie nad zagrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiarella Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 W którym miejscu będzie Wam pasowało i o której godz.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi