Szybki 81 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dobra dobra, nie piszą gdzie winkle bo boją się, że ich będę swoim kredensem na tych winklach oblatywał po wewnętrznej :biggrin: Przejadę się kiedy wolnym czasem i sam sobie znajdę ;) Ja Ci Lisio napiszę gdzie te winkle:-) Jadąc od Marek S8 zaraz za Radzyminem masz wiadukt, a zaraz za tym wiaduktem po prawej stronie nową jeszcze w budowie stacje bęzynową Lotos przy tej stacji skręcasz z S8 i już możesz szorować stopki w Swoim kredensie. Wstawił bym mapę ale nie wiem za bardzo jak. PS na mapie google nie będziesz miał tej stscji bo jest w budowie ale jest tam "Zajazd Max" i to tamte okolice. Polecisz, zrobisz rundkę to powinieneś zobaczyć ślady na asfalcie po sliderach. Pozdro. A tam zlew chlopaki:) powiem wam ze mimo iż było zimno było super lecielismy tak: PiP -zegrze-cargo-starówka-cargo-home:) było super dziękuję Panom jak i Pani(która przepraszam za gafe jaką strzeliłem , mam nadzieję że nie jesteś zła) . Dzięki za super wypadzik:) Ja też dzięki Wszystkim za rundę. Gocha, Natraps nie zmoczyło Was za mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Gutt Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dziękuję też wszystkim za rundkę ;)Tak bardzo naszczęście mnie nie zmoczyło ;) Trochę tylko pokropiło, z cukru nie jestem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dzięki Panowie za wypad. Na początku trochę się mijaliśmy wkońcu się złapaliśmy ;) Jak dojeżdzałem to zaczęło trochę kropić więc w dobrym momencie się rozjechaliśmy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dziękuję też wszystkim za rundkę ;)Tak bardzo naszczęście mnie nie zmoczyło ;) Trochę tylko pokropiło, z cukru nie jestem ;) Zuch dziewczyna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Panowie i Pani,proponuje zrobić podobny wypad w niedziele, i zakończyć na Cargo ;)Ja od siebie zbiorę ekipę,gdzieś się umówimy i trzeba polatać... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Gutt Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Już w tym roku jechałam 400km w deszcz więc taki kawałek w deszcz to dla mnie pikuś ;)Ja niestety odpadam... cały weekend pracuję :( a pogoda ma być taka ładna w weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 podobno ma byc od 30st od soboty...jakoś Cię na tyg zgarniemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 kurde dopiero wstałem... no ja też dojechałem w całości.dzięki za spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dziś ja siedzę u tego samego lekarza co ostatnio Marcinrednose. Mianowicie centrum handlowe bemowo, będę regulował zawieszenie bo jak wczoraj trochę polatałem na ślimaku przy Cargo to coś mi nie tak było. Jak ktoś chętny to zapraszam w odwiedziny ja tu będę pewnie do 19:00 a potem możemy jakąś rundę wykręcić co by wyprubować nową nastawkę. Witam Wszystkich. Wstępnie rozmawialiśmy na temat niedzielnego wypadu w trasę. Moja propozycja poniżej: Start - Niedziela godzina 8:00 PiPTrasa-W-wa, Mrągowo, Mikołajki - 220km (tu możemy wyczarterować motorówkę na 1h i polatać po Śniardwach)Mikołajki, Girzycko,Ryn,Mrągowo - 90km winkli :-)Mrągowo,Warszawa -220km (w drodze powrotnej zachaczamy o pas startowy pod wielbarkiem gdzie spotykają się motocykliści możemy w miejscowym sklepie kupić grilla i tam rozkotłować, oczywiście nie mam na myśli sklepu :-) - a tam taki mały piknik w lesie będzie:-) Total 530km Czas przelotu - od rana do wieczora :-) Dodatkowe ale nie obowiązkowe koszty to motorówka.115km - 300zł za godzinę200km - 500zł za godzinęWięc prosta matematyka im Nas więcej tym latanie po wodzie tańsze (Oczywiście ja tylko wypływam z portu a potem oddaje Wam fajere :-) Chętni proszę się dopisywać. Jak to mamy w standardzie aby wypad był aktualny potrzebne jest minimum 3 maszyny. 1. Szybki 812.......3........4.......itd. do 99 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Q Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 bym sie pisal ( na ta chwile tak na 80 % ) ale na sama jazde + obiad bez zadnych dodatkowych kosztownych przyjemnosci Cytuj "Gdy na drodze za zakrętem Przeznaczenie spotka mnie ... ""...If I'm not back again this time tomorrow, Carry on, carry on, as if nothing really matters. ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 bym sie pisal ( na ta chwile tak na 80 % ) ale na sama jazde + obiad bez zadnych dodatkowych kosztownych przyjemnosci No daj 100% Młody i Cię doklejam do listy. I jeszcze jedna maszyna i lecimy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green_pea Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 hmm,czy opcja sobotnia nie wchodzi w grę ?jutro bym sobie polatała a niestety pół niedzieli mam wyjęte :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 hmm,czy opcja sobotnia nie wchodzi w grę ?jutro bym sobie polatała a niestety pół niedzieli mam wyjęte :unsure: Zajrzyj na priv. Bo ta runda musi być w niedzielę ale w sobotę ja też od 11:00 będę larał bo mam kilka spraw na mieście do załatwienia i chętni mogą się dokleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 http://www.livetoride.pl/newstickers/index/url/YWlkLzY3NDYvdHlwZS91c2Vycy9yZWRfaWQvLTE= może ktoś bez pomysłu na dzisiejszy dzień. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Panowie a może dziś ktoś chętny około 15:00 skoczyć pod Sochaczew na zlot motocyklowy. Link poniżej. www.zlotymotocyklowe.pl/zlot/669-Boruta-Devil-Party-Ii.html Ja raczej polecę na 100% bo blisko i pogoda ładna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi