bubus12 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam posiadam motocykl GSR 600 od niedawna i zastanawia mnie jedna rzecz , zbiornik paliwa ma pojemność 16,5 litra . Na zegarze jest pięć kresek poziomu paliwa i oto nasuwa się moje pytanie , czy każda kreska jest taka sama ? ( chodzi mi tutaj o litry paliwa ) bo nie wiem czy te kreski nie maja różnych pojemnośći i ile pozostało litrów na ostatniej kresce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Jak Ci się zapali ostatnia kreska, zalej do pełna. Będziesz wiedział ile zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam posiadam motocykl GSR 600 od niedawna i zastanawia mnie jedna rzecz , zbiornik paliwa ma pojemność 16,5 litra . Na zegarze jest pięć kresek poziomu paliwa i oto nasuwa się moje pytanie , czy każda kreska jest taka sama ? ( chodzi mi tutaj o litry paliwa ) bo nie wiem czy te kreski nie maja różnych pojemnośći i ile pozostało litrów na ostatniej kresce? Zazwyczaj tak jest natomiast ich magiczne znikanie w znacznej mierze zależy od Twojego stylu jazdy. Przy ostatniej kresce masz ok 3 litrów paliwa w zbiorniku co nie daje wiele do przejechania. Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi