bienio151 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Do MSI- próbowałem wszystkie sposoby jazdy i żadna nie przynosiła pożądanych efektów ;/ ciągle chodzi mi po głowie miękkie zawieszenie z przodu i łożyska, wszystko się okaże po powrocie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 wymien lozysko glowki ramy i bedzie lepiej,dzis sam sie za to wziolem i poszlo niezle 3 h i zrobione.calkiem inaczej sie lata po winklach,idzie plynnie i nie buja jak wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienio151 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ooo widzisz dzięki za rade ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 jedno zwraca moją uwagę, piszesz że wyważana była felga a moim skromnym zdaniem wyważa się całe koło. Może to nawyk nabyty przy weteranach po przejściach ale ja nie wyważałbym samej felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 (edytowane) jedno zwraca moją uwagę, piszesz że wyważana była felga a moim skromnym zdaniem wyważa się całe koło. Może to nawyk nabyty przy weteranach po przejściach ale ja nie wyważałbym samej felgi No tak, to chyba oczywiste. To musiala by byc uderzona centralnie czyli skrzywiona na obydwu randach , przy jednostronnym skrzywieniu wystepuja drgania wyczuwalne raczej jedynie w podswiadomoci przy konkretnie jednego typu zakretach. prawy, lub lewy - w zaleznosci od strony uszkodzenia felgi. :crossy: Słusznie prawisz, wystarczy przeoczyć krawężnik :D. Edytowane 27 Sierpnia 2011 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 i nie daj sie w serwisie w h.. zrobic mi zawolali 250 za wymiane lub 150 za docisniecie czy dokrecenie.prawda jest taka ze to jest banalnie proste i np,dociagniecie to kwestia odkrecenia 4 srob,,,przynajmniej w mojej hondzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienio151 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Pisząc "wyważałem felgę" miałem na myśli koło, mój błąd, a koła w tym motorze nie wiedzą jak wyglądają krawężniki :D jestem 100% pewien że nie była bita ;) dzięki za wasze wypowiedzi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Mój kolega tak ma.Problemem jest tylna opona która delikatnie mu bije i widać to na centralce.Wymieniliśmy trzy i za każdym razem jest inaczej a nowa jest do reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienio151 Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dzięki za pomoc, problem już rozwiązany był nim łożysko główki ramy- naprawione ;) Dzięki jeszcze raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi