szwsm Opublikowano 3 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 ad cienki serwer. wiem, postaram sie w przyszlym tygodniu o lepszy.ad skumania. po pierwsze, mam [mialem] duze zaufanie do serwisów motocyklowych, to nie to samo co samochodowe, secundo nawet przez mysl mi nie przeszlo sprawdzic moto po serwisie a tym bardziej opone przednia [jak wiesz zasugerowali mi w serwisie wymiane tylnej, co uczynili na moje zlecenie]. jak dotychczas moto z tego srwisu wyjezdzal ok, tylko, tylko inny byl szef mechanikow. ok marca 2004 maja tam nowego , takiego cwaniaczka. tak na marginesie dalem mu jeszcze 4 piwka a'konto dobrej roboty przed serwisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Trzeba mu było w leb przywalić to by napewno prace dobz wykonał... no i przez takich klientow ludzie nie ufają mechanikom:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi