green32 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam proszę o pomoc . :notworthy: .. mam problem, wymieniłem łańcuszek rozrzdu (Honda XR400)i po złożeniu silnika (zdejmowana była górna pokrywa) coś dalej grzechocze (tak jakby rozrząd) co może być przyczyna? Zostało zrobione: - wymiana łańcuszka DID do zakucia, - regeneracja wałka i dźwigienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam proszę o pomoc . :notworthy: .. mam problem, wymieniłem łańcuszek rozrzdu (Honda XR400)i po złożeniu silnika (zdejmowana była górna pokrywa) coś dalej grzechocze (tak jakby rozrząd) co może być przyczyna? Zostało zrobione: - wymiana łańcuszka DID do zakucia, - regeneracja wałka i dźwigienek. To ta regeneracja tak grzechocze :icon_biggrin:Rozbierz i ponownie poskładaj na nowych częściach a grzechotanie zniknie na pewno. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi