Dżawa50 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 panowie chce się coś dowiedzieć na temat kadeta 110 Automatica... co sądzicie o tym motorku...przyznam się że jeszcze niegdy nie widziałem go na żywo :lol: .... bo jest tak żadki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Hmm gdzieś widziałem post że ktos go kupił chyba na na forum moto forum m 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Kadet 110 automatik ma automatyczną dwu stopniową skrzynie biegów, silnik produkcji czechosłowackiej .A pewnie go niewidziałeś dlatego bo był bardzo krótko produkowany bodajże od 1989 do 1994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 siema wiecie co ja moge kupic rame kadeta tegoz na kolach ale bez silnika skusic sie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 zalezy ile z niego chca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 no moze do 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi