kichacz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 http://moto.allegro.pl/honda-x11-oryginal-1100ccm-100kw-i1784371456.html W razie czego pisać , postaram sie ODP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichacz Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichacz Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 odświeżam mój meil ([email protected]) co do ceny to moge zejść , zależy mi na sprzedaży przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 A tego "pięknego" bagażnika nie chcesz sprzedać? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichacz Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 raczej będzie do sprzedania razem z motorem bo nie mam tej rączki oryginalnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Nowa kosztuje 528 więc używana ze sto PLNów. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichacz Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 nie nie , zostanie tak jak jest , stelaż zostanie na moim motorze. PS. jesteś chyba 4 osobą chcącą kupić ten stelaż . POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi