malik007 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam! mam pytanie odnosnie Hondy FX Vigor 650 czy ktos moze mi naswietlic troche info na temat tego modelu czy sie nadaje na pierwsze moto? jak z czesciami i awaryjnascia itp. fakt faktem ze podoba mi sie typowe supermoto ale fundusze ograniczone;/ motorek uniwersalny ma byc teren-miasto :) dostalem propozycje ww modelu z roku 2002 za 5000zl Prosze o wszelkie porady:) z gory dzieki Dawid :) jest ktos w stanie pomoc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 jest ktos w stanie pomoc??? dodaj jeszcze trzy wykrzykniki, to z całą pewnością ktoś się znajdzie. zwłaszcza przy tak "yntelygentnie" sformułowanym temacie wątku ażeby nie było OT: owszem, wyszukiwarka. wpisujesz "vigor" i już masz 4 tematy + model wspomniany w kilku innych (być może porównany z innymi)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi