wujmat Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 dobra to juz sie nie odzywam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Nie pękaj. Z Twojej XS też by była fajna traja. :icon_biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujmat Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 nigdy w życiu! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Widzę,że tu są sami ''miłośnicy''trajek :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: jak dobrze pójdzie to do końca roku pochwale się drugą trajeczką :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 (edytowane) Ja lubię, chociaż nigdy nie jeździłem takim cudem. Może kiedyś sobie wyrzeźbię jakąś. Za 2 tygodnie będę miał kwit spawacza w dłoni (blachy i rury -> MIG/MAG, TIG, MMA), to już pierwszy krok do samoróbek. :buttrock: Edytowane 27 Września 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi