MYCHA75 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ciekawa inicjatywa, jak będzie pogoda to wpadnę.Z nadzieją, że quady nie rozjadą tej imprezy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banaś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja wpadam na bank, wcześniej pewnie podjadę na mototarg na słuzewcu takze będzie co robić. Chetnie bym pozwiedzał okolice piaseczna bo rzadko tam bywam. Siedzenie na przysłowiowej... nie rajcuje mnei za bardzo to moze po tym zbiegowisku by gdzieś polecieć. Ktoś się pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolasgsxr Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Lata ktoś dziś? Gdzieś?Oczywiście wiem, że dziś na Bemowie jest.... ale to już nie to samo co kiedyś, tylko nabijanie kasy organizatorom. Cytuj www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Bemowo jest 26.04 i w tym roku wstęp jest bezpłatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolasgsxr Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Hehe no fakt, coś mi się daty pokręciły ;) Bezpłatny? A to jakaś nowość. Cytuj www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banaś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 W tym tygodniu ktoś polata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) http://www.otwarciesezonu.pl/index.phpBardzo ciekawe :blink: .Ciekawe jaka frekwencja będzie w Parku Górczewska... Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 ja się wybierałem mimo wszystko ale pogoda jak wiesz była fatalna :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Odwiedziłem już 2x więc polecam - nowy Kebab Bar przyjazny dla motocyklistów: STAR KEBAB & Grill House, w Konstancinie-Jeziornej przy ul. Pułaskiego 117 (przy drodze z Konstancina na Piaseczno, budynek dawnych delikatesów, obecnie wspóldzielony z Groszkiem), duże okna na duży płaski parking z kostki brukowej, można posiedzieć obok motocykla, wypić, wypalić, pogadać, smacznie i tanio (kebaby od 10 zeta za dużą klasyczną bułę i od 17 za obiadowy klasyk na ceramicznym talerzu z metalowymi sztućcami), miła obsługa, fajna atmosfera. Dopiero otwarli więc mała herbata turecka z samowaru jest gratis dla każdego gościa. W porównaniu z innymi kebabami w mieście wybijają się oprawą i kuchnią i mam nadzieję że się utrzymają, bo fajnych miejsc gdzie można tanio i smacznie zjeść z kumplami obok motocykli w tym rejonie brakuje... PS. to nie jest reklama i nie mam z nimi nic wspólnego, polecam tylko jako smakosz kebabów :). Edytowane 16 Czerwca 2014 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolak Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dzięki Mycha, na pewno skoczę, bo takie żarełko uwielbiam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Siemanko, ktoś może śmiga na zlot do Leska w najbliższy weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudy Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Na 99% śmigamy z żoną na moto, wyjazd w piątek około 17-18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Super, mogę dolączyć? Ja ruszam z G. Kalwarii, więc po trasie. Może dacie radę wcześniej wyjechać, bo późno zajedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ktoś na moto z okolic Piaseczna chętny na przejażdżkę w sobotni lub niedzielny dzionek?Prędkość kontemplacyjna bez ciśnienia (+/-kodeks) - jak ktoś tak lubi to zapraszam :).W programie podziwianie okolicy w czasie przyjemnego turlania w kierunku dowolnym :). Zaperdzielanie nie wchodzi w grę ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexs Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ktoś chętny na Kazimierz w sobotę z rana? Wyjazd z okolic Piaseczna wstępnie planowany.LwG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi