Mai Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Co prawda nie jestem panem ;), ale jeśli w sobotę będzie sucho to chyba się pokręcę po okolicy przed południem. :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ja sie pisze na sobote do poludnia:-) Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Ja też się piszę na sobotę przed południem. Ok. 9-tej planuję start z okolic Irena Eris, na początek do stacji diagnostycznej w Żabieńcu na przegląd, bo już tydzień jak termin minął :blush: . Mam mocną nadzieję, że to będzie tylko formalność. Jak pomyślnie moto przejdzie, to na przejażdżkę. Może odprowadzicie mnie do stacji, a jak będzie ok to potem razem pojedziemy? :rolleyes: Edytowane 17 Maja 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Sorka ja jednak odpadam, już tak dobrze było, piątek się kończył i już zaraz do domu, a tu szefowa wparowała do biura i wrzuciła mi robotę na sobotę :banghead: . Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) mycha na sms :-)jarzombek i chriswaw lapiecie sie na rano? Edytowane 17 Maja 2013 przez Piero8 Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Nie ma jak robota poniedziałek-piątek ósma-szesnasta i reszta mnie nie obchodzi :biggrin: . Cóż szkoda...Na sms z rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Hej, szacuję, że o 13.00, dam radę wyrwać się na 2 godzinki pojeździć trochę, pogoda wbrew zapowiedziom cudna. Może do Czerska? Gdyby ktoś reflektował, będę tu zaglądać do 13.00, a mój nr 693 448 dziewięć cztery dwa. Pozdr.Mai :crossy: :crossy: :crossy: Edytowane 18 Maja 2013 przez Mai Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) W tych godzinach byłem z żoną w okolicach Czerska/Góry Kalwarii, a jeździliśmy w jedno moto.Nie miałem okazji przeczytać forum, bo wyjechałem po 9-tej. Z Pierem nie udało się spotkać (zakładam, że wyjechał na północ Wawy jak zapowiadał). Krótko po powrocie przeszła nad Piasecznem sinawa chmurka i popadało trochę ale zaraz wyschło. Zgadzam się, pogoda do jazdy dziś była rewelacyjna. A jutro ma być lepiej, bez przelotnych opadów, może jutro jakaś spokojna włóczęga w ulubionym kierunku? Na południe :cool: . Edytowane 18 Maja 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 jak na południe to ja się pisze na jutro tylko o której ? byle nie za wcześnie bo ze mnie straszny śpioch :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green_pea Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Ja też z chęcią bym się jutro powłóczyłą - połódnie to bardzo dobry kierunek :)I godziny niezbyt wczesnoporanne teżbrzmią zachęcająco.Jakieś konkrety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) POOOOOOBUDKA SPIOCHY :-) ruszam z Mai o 10 spod Papierni w Konstancinie do Grodziska. Jak ktos chce sie podpiac to zapraszamy :-) Edytowane 19 Maja 2013 przez Piero8 Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Potwierdzam :). A jedziemy tu: Edytowane 19 Maja 2013 przez Mai Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Panowie, ruszamy i wspieramy nasze kobiety!!! :-) Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 to kto chętny na polatanie godz.12-14?I już po wyprawie razem z Green pea polecieliśmy z Góry Kalwaria - Kozienice - Warka trochę narzekała że ją spowalniam ale mój motor nie słurzy do ścigania i prędkość 100/h to na granicy komfortu, niemniej jednak miło było poznać. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Motocykl Green pea też nie służy do ścigania :).Grunt to się dopasować prędkościowo przed wyjazdem, żeby potem nie narzekać w trasie. Musimy się kiedyś sprawdzić Dariooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi