Skocz do zawartości

Wwa Powsin, Konstancin, Piaseczno

MYCHA75
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Co prawda nie jestem panem ;), ale jeśli w sobotę będzie sucho to chyba się pokręcę po okolicy przed południem.

:crossy: :crossy: :crossy:

... bo Motocykl to stan umysłu.

Ja też się piszę na sobotę przed południem. Ok. 9-tej planuję start z okolic Irena Eris, na początek do stacji diagnostycznej w Żabieńcu na przegląd, bo już tydzień jak termin minął :blush: . Mam mocną nadzieję, że to będzie tylko formalność. Jak pomyślnie moto przejdzie, to na przejażdżkę. Może odprowadzicie mnie do stacji, a jak będzie ok to potem razem pojedziemy? :rolleyes:

Edytowane przez MYCHA75

Sorka ja jednak odpadam, już tak dobrze było, piątek się kończył i już zaraz do domu, a tu szefowa wparowała do biura i wrzuciła mi robotę na sobotę :banghead: .

Hej,

szacuję, że o 13.00, dam radę wyrwać się na 2 godzinki pojeździć trochę, pogoda wbrew zapowiedziom cudna. Może do Czerska? Gdyby ktoś reflektował, będę tu zaglądać do 13.00, a mój nr 693 448 dziewięć cztery dwa.

Pozdr.

Mai

:crossy: :crossy: :crossy:

Edytowane przez Mai

W tych godzinach byłem z żoną w okolicach Czerska/Góry Kalwarii, a jeździliśmy w jedno moto.

Nie miałem okazji przeczytać forum, bo wyjechałem po 9-tej.

Z Pierem nie udało się spotkać (zakładam, że wyjechał na północ Wawy jak zapowiadał).

Krótko po powrocie przeszła nad Piasecznem sinawa chmurka i popadało trochę ale zaraz wyschło.

Zgadzam się, pogoda do jazdy dziś była rewelacyjna.

A jutro ma być lepiej, bez przelotnych opadów, może jutro jakaś spokojna włóczęga w ulubionym kierunku?

Na południe :cool: .

Edytowane przez MYCHA75

POOOOOOBUDKA SPIOCHY :-)

ruszam z Mai o 10 spod Papierni w Konstancinie do Grodziska. Jak ktos chce sie podpiac to zapraszamy :-)

Edytowane przez Piero8

Piero

to kto chętny na polatanie godz.12-14?

I już po wyprawie razem z Green pea polecieliśmy z Góry Kalwaria - Kozienice - Warka trochę narzekała że ją spowalniam ale mój motor nie słurzy do ścigania i prędkość 100/h to na granicy komfortu, niemniej jednak miło było poznać. :buttrock: