-lisio- Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ja jeszcze nie wyprowadzałem Yadźki z garażu bo na podwórku jeszcze sporo śniegu. Może się wybiorę w niedzielę do Częstochowy bo wg. prognoz ma być 14 st.C. Jedzie ktoś z Was ? Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ja wczoraj już nawet 3 raz w tym sezonie śmigałem swoją TDM-ą nie było tak przyjemnie jak 6marca ale też było całkiem spoko miejmy nadzieję że ta woisna już do nas idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzakus Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 dziś już była gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman144 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja się wybieram w Sobotę lub Niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem94 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witam Panowie , a Wybiera sie ktos z Was w sobote na Bemowo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREG1 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witam. ja bym się chętnie wybrał tylko nie wiem jak tam dojechac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dołącz się do parady, doprowadzą na miejsce. Tu masz więcej informacji http://otwarciesezonu.pl/index.php Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREG1 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 jedzie ktoś z okolic Otwocka, Dołącz się do parady, doprowadzą na miejsce. Tu masz więcej informacji http://otwarciesezonu.pl/index.php ty kolego lecisz bo jak coś to bym się załapał do ciebie jak bym mógł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xytras Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja pewnie zajrzę na Bemowo ok 13 więc jak chcesz to możemy się gdzieś w Wawie złapać to Cię podprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREG1 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 mi też tak by pasowało tylko ja wiem jak dojechac na wał Miedzyszyski tam na te rondo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xytras Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) puściłem Ci info na pw Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez xytras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 no i ja też jadę drogę średnio znam ale na pewno spotkam kogoś po drodze bardziej zorientowanego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREG1 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 puściłem Ci info na pw cześc kolego niedam rady przyjechac nie wyrobie się z roboto sorki i dzięki pozdrawiam LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman144 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Wyjazd z Warszawy do Częstochowy Niedziela ,zbiórka MacDonald Janki ruszmy 7,30 Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez roman144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREG1 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 witam jaką grogą bedziecie jechac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi