C z e j e n Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Hej może jakąś mniej lub bardziej zorganizowaną grupą wybralibyśmy się na wrześniowy zlot do Austrii.Nie wiem jak inni ale mnie miło by było poznać osobiście "gęby" a nie tylko avatary z forum.Trasa,czas wyjazdu do ustalenia z tego co wiem to na noclegi w domkach nie ma co liczyć wiec pozostają namioty i śpiwory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Odezwij się do Dakoty on co roku ma pole namiotowe... Jaki termin imprezy? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Od 6 do 11 września oby pogoda dopisała :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) Czejen - pieczywem jedziesz?? W sumie za dużo oglądałem zdjęć z tego zlotu aby nie chcieć zobaczyć go na żywo :-)Też bym się kulnął - jedynie grubsza impreza w Szczecinie i remonty w domu lekko ograniczają mnie w tej dacie.Choć czemu by nie pozostawić wszystkiego na głowie kobiety. A nich sobie chociaż raz sama radzi ;-)Kiedy wyjazd?? Ilek - to może do tej Rumunii przez Austrię?? Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez maarp Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) Planuje za pare lat wsiąść na electre a póki co xb12x, co do daty wyjazdu to jestem giętki i otwarty na propozycje tzn ja i moj kolega na ntv700 więc jakby kto chciał przygarnąć do ekipy 2 młode,silne,piękne i przystojne ogry to czekamy :flesje: Edytowane 27 Sierpnia 2011 przez C z e j e n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi