Marko93 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) Czy do motocykla Suzuki gsx 750 ef z 1985r. wejdzie opona tylna o szerokości 130 ? Standardowa jest to 120/90/17 prosze o szybką odpowiedź. Ps. Ew. czy może być 120/70/17 ? Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez Marko93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 130 wejdzie i nie bedzie powodowac problemow.120/70 moze byc troche niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko93 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Znalazłem odpowiednią mam nadzieje że się sprawdzi. Chociaż każda będzie lepsza od obecnej bo jak zobaczyłem datę produkcji to się zdziwiłem i to strasznie, rok produkcji był 1996. Jak myślicie bieżnik jest odpowiedni? http://allegro.pl/opona-dunlop-d404-120-90-17-shadow-i1762080005.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Bieznik jest odpowiedni ale nie za gleboki.Ogolnie w uzywkach nie gustuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko93 Opublikowano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ostatnio wpadłem na pomysł przerobienia swojego Gsx'a. Chciałbym wiedzieć czy ktoś na tym forum posiada Suzi gsx 750 EF lub ES. Oto jak wygląda mój gsx.http://imageshack.us/f/706/img7685u.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/850/img7709yk.jpg/ W myślę przerobić go coś na styl Bandita. Jest też jedna rzecz która mnie drażni, jest nią zadupek. Chciałbym coś bardziej uniesionego do góry, a nie ścięte jak widać na zdjęciu. I tutaj nie mam pomysłu jak i czym to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko93 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Mam teraz pytanie czy w tym modelu zawory są na płytkach czy regulowane na śrubkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Zawory sa na srubkach.Motocykl radze zostawic w oryginale, a nie robic wsi z przerobkami "na Bandita", ktorym i tak nigdy nie zostanie.To ladna 750 EF, a tych motocykli bylo na tyle malo ze nawet nie robiono do nich manuali aftermarket.Za kilka lat to bedzie prawdziwy unikat.W mojej opinii warto miec cos innego niz cala reszta populacji goniacej za szybko starzejacymi sie "najnowszymi modelami" obecnej produkcji japonskiej, podobnymi zreszta do siebie jak 2 krople wody, a to Suzuki jest wlasnie takim rodzynkiem.Zastanow sie nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi