Skocz do zawartości

Zamienię na mniejszy - Plazma

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam plazmę 42cale i krótko mówiąc to kawał lochy i potrzeba mi nieco gotówki. Jest to model PQ1000 kupiony w mediamarkt ok półtora roku temu za ~2200zł. Jeśli ktoś potrzebuje gigantycznej plazmy do oglądania TV - To jest to. Z wyjściami na multimedia jest gorzej bo raptem dwa złącza scart/euro i jedno HDMI ale podłączenie play'a 3 czy PC jest wykonalne. Polecam, granie w Colina McRae czy mordobicie na tym to inna baja niż komputerowy ekran. Odbiera sygnał cyfrowej TV.

Ma jedną wadę w postaci bad pixela mrygającego niejednostajnie na czerwono. Zwyczajnie nie potrafi wyświetlić innego koloru ale reaguje na sygnał. Innych nie znalazłem. Posiada wydłużoną gwarancję w MM ale nie wiem jak z realizacją po dalszej odsprzedaży.

Chciałbym się zamienić na coś mniejszego z dopłatą ze strony oferującego. Dwa warunki, minimum 30 cali i LC lub plazma. Wartość tego klocka szacuję na 1500zł ale zawsze możemy się dogadać. Na upartego znajdę jeszcze opakowanie po tym ale preferuję załatwienie sprawy w obrębie Warszawy i ewentualnie okolic. Sprzęt stoi niedaleko łopuszańskiej.

http://www.ceneo.pl/2560627s - Niestety na stronie LG nie mogłem znaleźć danych technicznych więc podaje te.

KONTAKT - PW (ewentualnie podam nr tel.) lub mail [email protected]

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...