Shinigami Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Posiadam plazmę 42cale i krótko mówiąc to kawał lochy i potrzeba mi nieco gotówki. Jest to model PQ1000 kupiony w mediamarkt ok półtora roku temu za ~2200zł. Jeśli ktoś potrzebuje gigantycznej plazmy do oglądania TV - To jest to. Z wyjściami na multimedia jest gorzej bo raptem dwa złącza scart/euro i jedno HDMI ale podłączenie play'a 3 czy PC jest wykonalne. Polecam, granie w Colina McRae czy mordobicie na tym to inna baja niż komputerowy ekran. Odbiera sygnał cyfrowej TV.Ma jedną wadę w postaci bad pixela mrygającego niejednostajnie na czerwono. Zwyczajnie nie potrafi wyświetlić innego koloru ale reaguje na sygnał. Innych nie znalazłem. Posiada wydłużoną gwarancję w MM ale nie wiem jak z realizacją po dalszej odsprzedaży. Chciałbym się zamienić na coś mniejszego z dopłatą ze strony oferującego. Dwa warunki, minimum 30 cali i LC lub plazma. Wartość tego klocka szacuję na 1500zł ale zawsze możemy się dogadać. Na upartego znajdę jeszcze opakowanie po tym ale preferuję załatwienie sprawy w obrębie Warszawy i ewentualnie okolic. Sprzęt stoi niedaleko łopuszańskiej. http://www.ceneo.pl/2560627s - Niestety na stronie LG nie mogłem znaleźć danych technicznych więc podaje te. KONTAKT - PW (ewentualnie podam nr tel.) lub mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 W górę. Nadal aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Drogo troche, za LCD 40 FullHd Samsunga płaciłem 1600 zł z pełną gwarancją i nówencja w saturnie na początku roku, za 1500 używana plazme z bad pixelem? Może być ciężko. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 W górę. Cena nie jest sztywna. Mogę negocjować. Rzuciłem taką a nie inną, bo sprzętem elektronicznym przestałem się interesować dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nadal aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Kupiłem podobna Plazmę do twojej jeden model wyżej - jedynie z ta różnicą że ma wszystkie wyjścia np: usb hdmi vga - nuwelas za 1500 zł w Ałchamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 To chyba dam sobie już spokój, bo wyjdzie na to, że jeszcze będę musiał dopłacić :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 To nie chodzi o to że masz dopłacić ale nie sprzedasz TV z wadą za cenę nowego lepszego. Np. YUBY puścił 32 cale z wadą za 200 zł :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 No przeca wim. Nie wychwyciłeś ironii. Poczekam do niedzieli, jeśli nie stanie się cud to sprzęt zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi