bodomnight Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam,Chciałbym z góry napisać że szukałem takiego/podobnego tematu na forum, lecz nie znalazłem. Mam pytanie dotyczące tychże kasków skąd jest taka różnica w cenach. Skoro te kaski nie mają atestów, nosi się je tylko by nasza KOCHANA policja się nie dopierdzieliła... To skąd ta różnica (rozpiętość to od 40 PLN do 199 PLN).. ?? P.S.: znalazłem podobną rzecz ale odpowiedzi nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 towar jest wart tyle, ile jest skłonny zań zapłacić nabywca. jedno z fundamentalnych praw rynkupytanie pozbawione sensu BTW za jazdę w kasku bez homologacji mogą tak samo ukaraćjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodomnight Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) nie wiem czy bez sensu, ponieważ możliwe że jedne są wytrzymalsze a inne mogą być mniej, poza tym w jednych lakier może być mocniejszy a w innych coś innego... pytam o specyfikę, może ktoś wie... ;D Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez bodomnight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi