jrgostek Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Super czekam na wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobesz Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Czesc,w sprawach wizowych umowilem sie na poniedzialek. A co do trasy to rozmawialem z kolegami, ktorzy jezdza na Ukraine i mowia, ze w tamta strone na granicy nie ma problemu. Do Charkowa jest ponad 1200 km wiec mozna by tam pojechac przez Ukraine a powrot przez Lotwe. Znalazlem tez fajne linki o Mongolii http://www.hondavaradero.pl/Mongolia/cel.htmhttp://www.koniecswiata.net/azja/mongolia/encyklopedia/informacje-praktyczne/ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jrgostek Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 i co tam januszk50 oglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszk50 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Oglądam , oglądam i im lepsza pogoda tym większa ochota na wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jrgostek Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja pierwsze jazdy mam za sobą. Wykręciłem około 500km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobesz Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja pierwsze jazdy mam za sobą. Wykręciłem około 500km.Ja odpalam sprzet w sobote :)A z ta wiza rosyjska nie jest tak zle, 30 dni pobytu na terenie Rosji dwa przekroczenia granicy i czas w Mongolii sie nie liczy.Rozpisalem sobie wstepny kalendarz i bez problemu powinnismy sie wyrobic, nawet z opalankiem na pustyni Gobi.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek5013 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Spotykamy się w przyszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobesz Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Spotykamy się w przyszłym tygodniu?Jasne!wczoraj bylem na w Rzeszowie i rozmawialem z Januszemk50, tez sie szykuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jrgostek Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Wszystko się klaruje. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek5013 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Janowa Góra nieaktualna z powodu braku miejsc. Myślę, że spotkamy się we Wrocławiu w sobotę, w godzinach przedpołudniowych w jakimś Mc Donaldzie, odpalimy komputer i poszukamy czegoś na miejscu. Chyba, że macie jakieś inne propozycje. Z ostatniej chwili. Grupa Rzepińsko-Poznańska spotyka się 24 o godz.10 w Mc Donaldzie w Lesznie. Następne miejsce odpoczynku i ewentualnego spotkania to Mc Donald Wrocław-Bielany ul. Czekoladowa 7 ( skrzyżowanie A4 i A8), godz. 11.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobesz Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Janowa Góra nieaktualna z powodu braku miejsc. Myślę, że spotkamy się we Wrocławiu w sobotę, w godzinach przedpołudniowych w jakimś Mc Donaldzie, odpalimy komputer i poszukamy czegoś na miejscu. Chyba, że macie jakieś inne propozycje. Z ostatniej chwili. Grupa Rzepińsko-Poznańska spotyka się 24 o godz.10 w Mc Donaldzie w Lesznie. Następne miejsce odpoczynku i ewentualnego spotkania to Mc Donald Wrocław-Bielany ul. Czekoladowa 7 ( skrzyżowanie A4 i A8), godz. 11.30 To ja dobije do Wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszk50 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 To ja tez postaram sie dojechacdo Wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobesz Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Wczoraj nabylem dobre mapy Mongolii i Bajkalu oraz atlas samochodowy Rosji :) sa oznaczone stacje benzynowe :lalag: jest niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jrgostek Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Może ktoś jutro chce wyjechać? :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek5013 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wyjazdowe spotkanie grupy Bajkał 2012 w Karpaczu w którym uczestniczyli przedstawiciele Poznania, Rzepina, Rzeszowa i Warszawy zakończyło się ustaleniem trasy, terminu i innymi istotnymi dla eskapady szczegółami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi