januszk50 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Mam pytanie to z planowanej trasy wypada przejazd przez Ukraine i Kazachstan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek5013 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Pierwszy plan zawierał i Ukrainę i Kazachstan. Późniejszy zmieniał trasę na przejście graniczne łotewsko-rosyjskie, lecz miejsce docelowe pozostało bez zmian-czyli Bajkał. Na spotkaniu które ma się odbyć pod koniec marca ustalimy już trasę ostateczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszk50 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ale nie będzie to chyba przejazd tam i z powrotem po tej samej trasie? Pytam tak bo chętnie przyłącze się jeżeli lista nie jest już zamknięta dla chętnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek5013 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Lista nie jest zamknięta. Trasę ustalimy w trakcie nocnej dyskusji o której wspomniał jrgostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszk50 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Nie wiem czy czytaliście relacje na www.mongolia2011.pl jest tam ciekawa trasa w tamtą strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 spójrzcie na to: http://www.podrozemacka.pl/ Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobesz Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Nie wiem czy czytaliście relacje na www.mongolia2011.pl jest tam ciekawa trasa w tamtą strone.Mongolia, jasne w jedna strone, tylko pytanie ktora droga :-)Ale to na ta nocna dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek5013 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Jestem za....może wypad na noc ,góry...morze z materiałami własnymi: mapy,relacje, kalkulacje inne i w nocy narodzi się ostateczna wersja. Link czytajcie BMR Rosja-Syberia. warto (http://www.wojtektravel.pl/index.php/dlaczego-podroze/) http://www.wojtektravel.pl/index.php/dlaczego-podroze/Termin spotkania ustalony jest na 24,25 marca. Góry czy morze? Rzuccie propozycje miejce spotkania i kwaterę jeśli jakąś znacie. Może to być hotel, albo agroturystka, bo namiot raczej w tym okresie odpada. Zostało co prawda 4 miesiące do wyjazdu, ale niedługo wiosna i każdy będzie myślał gdzie by tu "polatać" na swojej maszynie w weekend niż zaprzątać sobie głowę przygotowaniami do wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jrgostek Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Bajkał śpi. Sory ja zaspałem, a temat się toczy. Może Kletno w Kotlinie Kłodzkiej, fajna moto knajpka i super tereny do jazdy po stronie Polskiej i Czeskiej. A spanie proszę http://naweekend.pl/kwatery/kletno. A podróże Maćka naprawdę fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek5013 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 http://www.eholiday.pl/noclegi-ja9049.html . Miejsc jest tak dużo, że trudno wybrać, ale czas już coś zarezerwować. Oprócz miejsca trzeba by ustalić miejsce spotkania: Poznań, Leszno, Głogów, Rawicz, Wrocław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jrgostek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 http://www.eholiday....egi-ja9049.html . Miejsc jest tak dużo, że trudno wybrać, ale czas już coś zarezerwować. Oprócz miejsca trzeba by ustalić miejsce spotkania: Poznań, Leszno, Głogów, Rawicz, Wrocław? Najbliżej ma Poznań 320kmn,Rzepin 380km,Warszawa 430km,Rzeszów 460km. Musimy trochę z sobą pojeździć żeby się dotrzeć w Polsce a nie gdzieś w dalekim świecie.........piszcie propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobesz Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Najbliżej ma Poznań 320kmn,Rzepin 380km,Warszawa 430km,Rzeszów 460km. Musimy trochę z sobą pojeździć żeby się dotrzeć w Polsce a nie gdzieś w dalekim świecie.........piszcie propozycje.Sluchajcie, z tym rezerwowaniem na koniec marca to chyba troche za wczesnie. To jest zwykly weekend wiec mozna przenocowac gdziekolwiek a potem posmigac. Pamietajmy, ze pogoda moze nam sprawic psikusa - szczegolnie w gorach.Proponuje ostateczna lokalizacje nocowania zdecydowac na tydzien przed jak beda juz jakies prognozy pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jrgostek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Sluchajcie, z tym rezerwowaniem na koniec marca to chyba troche za wczesnie. To jest zwykly weekend wiec mozna przenocowac gdziekolwiek a potem posmigac. Pamietajmy, ze pogoda moze nam sprawic psikusa - szczegolnie w gorach.Proponuje ostateczna lokalizacje nocowania zdecydowac na tydzien przed jak beda juz jakies prognozy pogody. Zgadzam się na spanie jeszcze za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jrgostek Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Co jest z bajkałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobesz Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Co jest z bajkałem ?Wszystko ok, moze w tym tygodniu uda mi sie odwiedzic ambasade rosyjska i dowiedzierc sie u zrodla jak to jest z tymi wizami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi