scibor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam. Kupie Mercedesa W124, koniecznie diesel (najlepiej 250, ale 200 i 300 tez niewykluczone), koniecznie siedmioosobowy (2 dodatkowe miejsca w bagazniku), z wyposazenia dodatkowego mile widziane wspomaganie kierownicy i hak - wszystko ponadto obniza w moich oczach wartosc auta;) Automat lub manual pieciobiegowy. W bdb stanie technicznym i db wizualnym. Najchetniej cena czterocyfrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 W bdb stanie technicznym i db wizualnym. Najchetniej cena czterocyfrowa.Obawiam się, że te dwa zdania wzajemnie się wykluczają. Nie kupisz w124 w dobrym stanie poniżej 10 tys. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kolega ma ale sedana gdyby cie to interesowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Cena "NAJCHETNIEJ" czterocyfrowa, co nie znaczy ze wykluczam pieciocyfrowa za auto w super stanie. Interesuje mnie TYLKO siedmioosobowy diesel kombi - sedana mam teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi