Aguuu Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Kurczę, w końcu wychodzę z cienia, zdałam dzisiaj w końcu prawko - czuję że jakiś nowy okres w moim życiu się szykuje... ehDo zobaczenia na trasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Kurczę, w końcu wychodzę z cienia, zdałam dzisiaj w końcu prawko - czuję że jakiś nowy okres w moim życiu się szykuje... ehDo zobaczenia na trasie! Dopóki się nie spóźnia to wszytko OK... ach ty nie o tym? :bigrazz: To byłem ja: męska szowinistyczna świnia :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguuu Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dopóki się nie spóźnia to wszytko OK... ach ty nie o tym? :bigrazz: To byłem ja: męska szowinistyczna świnia :ph34r:Tak się zastanawiałam czy nie edytować... ale co tam, ja wiem co miałam na myśli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Gratulację, co chcesz kupić Agu? :biggrin: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Gratulację ! Za którym razem, i jakie moto planujesz ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quardio Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Brawo ;). Do zobaczenia na trasie Wrocław-Opole :D. Cytuj Społeczność Wrocławskich Motocyklistów - Dołącz do nas! Ciekawostki ze świata 50-tek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguuu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Za drugim razem niestety, bo stres mnie zjadł, i na 8 dwa razy się podparłam - żałosne. Ale jak pozwolili mi dokończyć, to 8, slalom i podjazd bezbłędnie.Zastanawiam sie nad Virago, ale jeszcze sie nie zobaczymy bo wyjezdzam za granice na studia, wiec moze przyszle wakacje! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Gratulacje !!! Sądzę, że Virago na pierwsze moto będzie super. Sam zaczynałem od Virówki 535 i powiem, że to dobre moto aby nabrać doświadczenia (jak lubisz choppery). Do zobaczenia i jeszcze raz gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguuu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 No właśnie choppery i cruisery to coś przy czym chciałabym zostać. Dzięki za opinię, właśnie przymierzałam sie do 535 :)Już się nie mogę doczekać.. yahoo! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Śmigałem 3 sezony na 535 zanim dosiadłem większe moto. Jeżeli będziesz jeździł sam to polecam 535 (oczywiście wersję 42KM bo są dwie wersje niższe ze zdławionym silnikiem). Jeżeli zamierzasz wozić swoja panią to polecam Virago 750 bo przy 535 będziesz czuł duży brak mocy przy dwóch osobach a przy 750 zapas na 2 osoby jest idealny. Jak będzie wsiadać twoja pani (oczywiście na moto) tylko sporadycznie to weź 535. Ja osobiście na tym modelu nabrałem wprawy i nauczyłem się "myśleć" (cokolwiek to znaczy). To super moto na pierwszy motocykl :buttrock: Szerokości !!! Uważam, że wybór dobry na pierwszego choppera Sorry "Aguuu" zastąp słowo "pani" słowem "pana" znaczy się mężczyznę! Dopiero teraz się zorientowałem, że stanowisz płeć piękną. Wybacz, ale bardzo się ciesze, że mogę Ci doradzić bo mam kumpelę, która od 4 lat śmiga na 535 i jest bardzo zadowolona. Na razie zostaje przy tym moto i nie zmierza zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguuu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ahahaha nic nie szkodzi :)A jak sobie znajde chłopa to będę go wozić a co, więc dzieki za radę :)Czyli motor zdaje się spełniać swoje zadanie należycie, bardzo mnie to cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Będziesz zadowolona. Moto jest fajne, lekkie i ma ładna linię, a mocy na początek całkowicie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi