Bartek_N Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Na prośbę koleżanki podaję link do profilu Wirtualnego Schroniska https://www.facebook...ko.Dla.Zwierzat Jest to ciekawe rozwiązanie dla osób, które chciałyby mieć psa, ale nie mogą go mieć z różnych powodów. Informacje, jak zostać wirtualnym opiekunem, można znaleźć na ostatnim zdjęciu w albumie z psami do adopcji na dzień 15 lipca. Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Wieluńskie schronisko oferowało kiedys taki patent , nie wiem czy jeszcze mozna się na to załapać . Były 2 lub 3 stopnie , w zalezności od kasy mozna było konkretnego kundla odpowiednio obdarzyć czasem i/lub frykasami , jakies dodatkowe spacery poza obóz itp. Taki wolontariusz który jescze za to płaci ze może tam sie poszwędać :bigrazz: Ale pomysł fajny , zwłaszcza dla internetowych maniaków potrzebujących pieczęci pod paktem z rzeczywistością . Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość howar Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 fejsbuk odstrasza,przynajmniej mnie ... mam tam z 3 fikcyjne konta i patrze czasem co tam ludziska wypisuja ,ale jakos zaufania do tego nie mam :P hosting domena i nawet to by bylo dobre i wiarygodne,a skad ktos ma wiedziec ktore to ostatnie zdjecie i na czym to polega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Tekst z ostatniego zdjęcia a więc zasady wirtualnej adopcji: Zapraszam do adopcji wirtualnej psiaków ze Schroniska dla Zwierza we Wrześni. Jeśli kochasz zwierzęta a nie możesz ich mieć w domu/mieszkaniu to wirtualna adopcja jest dla Ciebie idealna. Jak zostać wirtualnym opiekun?To bardzo proste.Wybierasz pieska z albumuPiszesz do mnie, że chcesz zostać jego opiekunemCo miesiąc wpłacasz na jego konto określoną kwotę pieniędzyPod zdjęciem będzie widniała informacja, że to Ty jesteś wirtualnym opiekunem :) [email protected] Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość howar Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 pod jakim , zdjeciem , ktorym ... i gdzie te zdjecia i na czym na fb ?? jak nie myslicie to ja na to nie poradze ale malo kto wplaci na jakies zdjecie ktorgo nie widac lub nie wiadomo o co chodzi, bo wy to tak robicie ... na odpier-ol.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) Howar , za głupi i zbyt skąpy z głupoty jestes , aby dojść do tego że kasa tak czy inaczej trafi na konto schroniska (podane na stronie schroniska - a to jest organizacja pozytku publicznego której legalność mozna w prosty sosób skontrolować , nawet na odległość).Pozatym - nie sadzisz że w dobie rządzącego tefałenu taki przekręt momentalnie zostałby zdemaskowany przez jakiegoś dziennikarzyne głodnego sensacyjki ? Mniejsze gówienka wychodza momentalnie , a co dopiero wałek bazujący na filantropii.Zresztą , w rzeciwieństwie do fejsbuka , fotek i innych chu*i-muji , na tą randke nie idziesz sie bzykać . Więc mozesz wstepnie obejrzeć na co płacisz . I o to chodzi. Nikt ci nie zabrania ogladac obiektu sponsorowanego.Wpisz se w gogle filantropia i poczytaj , moze cie oswieci. Ps.Mam taka specyficzną grupę klientów w firmie , zachowuja się podczas zakupów jak by brali udział w spisku miedzynarodowym. Lubie ich - nigdy nie staną się konkurencją dla mnie. Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Howar na szczęście ta akcja nie jest adresowana do Ciebie :) Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Powstała strona internetowa :)Zapraszam http://wirtualny-opiekun.pl/ Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi