slawekmistrz Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Gdy hamuje przednim hamulcem to czasami wogule nie załapuje nie hamuje co jest nie tak, kumpel mi powiedział że może się zapowietrzył, jeśli wiecie to napiszcie co trzeba zrobić. Z góry fenks. Pozdro. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Ja yśle że -za mało płynu hamulcowego-NIESZCZELNY UKŁAD HAMULCOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Są dwie opcje!! Spróbuj najpierw odpowietrzyc a jeli to nic nie da tzn ze klocki są do wymiany Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 napisz cos wiecej o tym czy płyn wycieka gdzies czy nie,czy stało sie to zdnia na dzien bo zamało napisałes. Faktycznie moze to byc zbyt niski stan płynu, zapowietrzenie, ale równierz moze to byc zatarcie sie tłoczka w zacisku, albo zurzycie sie uszczelki na tłoczku w pompie(ta mała uszczelka na tłoczku ona odpowiada za cisnienie) pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 HejMialem takie objawy i okazalo sie ze poszla uszczelka na tloczku pompy (to co napisal M@lpa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 31 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 właśnie w tym sęk ma@pa że olej mi nie wycieka wogule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 Olej a co robi olej w układzie hamulcowym ? chodzi ci hyba o płyn. No i dobrze ze nie wycieka bo zewnetrzna uszczelka jest dobra, ale na tłoczku jest jeszcze jedna tak mała uszczeleczka i to ona wpływa na jakosc cisnienia. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 1 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 to dzięki za porady i bende to sprawdzał aż do skutku, wyeliminuje wszystkie wady z mojej eci. Pozdro. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 zycze ci powodzenia czymaj sie i nie poddawaj sie pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi