Dziadek XB Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Już w ten łikend 5-7 sierpnia Odbędzie sie kultowy już Zlot Motocykli w Szklarskiej PorębieGrać będzie Nocna Zmiana Bluesa :buttrock: http://www.szklarskaporeba.pl/pl/wydarzenia.html?task=view_detail&agid=564&year=2011&month=8&day=5 Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Dziadek XB Cytuj ONLY THE BRAVE CONTROLS A BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Już w ten łikend 5-7 sierpnia Odbędzie sie kultowy już Zlot Motocykli w Szklarskiej Porębie Nie obraź się ale ten zlot "kultowy" przestał być kilkanaście lat temu.Moja wątroba do tej pory wspomina "Tygodniówkę" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziusej Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jak byście wpadli na zlot to proponuje wpaść na bardzo dobre jedzenie do Mazurkowej Chaty (wylotówka z Jeleniej na Karpacz). Sama często tam wpadam a o dziwo jest jeszcze 10% upustu dla zwolenników dwóch kółek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek XB Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nie obraź się ale ten zlot "kultowy" przestał być kilkanaście lat temu.Moja wątroba do tej pory wspomina "Tygodniówkę" :buttrock: To fakt najlepsze lata ma za sobą też to przerabiałem :icon_rolleyes: ale zawsze to impreza pod nosem :flesje: Cytuj ONLY THE BRAVE CONTROLS A BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jak byście wpadli na zlot to proponuje wpaść na bardzo dobre jedzenie do Mazurkowej Chaty (wylotówka z Jeleniej na Karpacz). Sama często tam wpadam a o dziwo jest jeszcze 10% upustu dla zwolenników dwóch kółek!Pierwszy post na forum , z Jeleniej Góry i od razu polecasz knajpę w okolicach tej miejscowości...przypadek czy kryptoreklama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi