Kacper. Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 http://www.pustamiska.pl Jest to akcja podobna do "PAJACYKA", ale pomagamy zwierzętom. Celem akcji jest poprawa standardów bytu cierpiących w schroniskach zwierząt, poprzez zbieranie środków finansowych z emisji reklam. Jeżeli możecie to wejdźcie raz i kliknijcie codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość howar Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 nie lepiej poszukac sponsorow??co da takie klikniecie?? i znowu ten fejsbuk omg ktos moze cos zrobic dla zwierzakow bez fejsbuka?? bo nie wiem po co zwierzakom fejsbuk potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Klikam codziennie :) Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja też :). Fajna akcja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Cos akcja nie dziala. Napelnili juz ta miske widac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi