Gość masacre Opublikowano 12 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 poszukuje opini o motorku ..to zadki okaz i malo o nim wiem........z gory dzieki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 13 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2002 Uuuuuuu Ciężko będzie 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naro Opublikowano 17 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2003 TO RZADKOSC TAK JAK BANDIT400. :D :D :D :D :D :D :D :D :D ZAZWYCZJ 400 SĄ PRODUKOWANE NA RYNEK JAPOŃSKI A U NAS COŚ TAKIEGO SPOTKAĆ TO RZADKOŚĆ.WRĘCZ JEST TO BIAŁY KRUK.NO ALE KTOŚ MOŻE BĘDZIE COŚ WIEDZIAŁ WIĘCEJ. :) :) :evil: :evil: :D :D :D POWODZENIA!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 19 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2003 Cześć! Diversion 400 ,była sprowadzana do Grecji i jak pamietam to wszystkie parametry ogólne miała takie same jak wczesna 600. Oczywiscie oprócz pojemnosci, mocy, momentu, predkosci. Mam gdzies w domu katalog to jak nie zapomne ta napisze cos wiecej, po niedzieli. Pozdrawiam.Janek.Aha Bandit400-jest chlodzony ciecza(nie olejem jak 600), a Diversion 400 powietrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 19 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2003 To tak jak CBR 400 RRMoże chcecie kupić ????Co najfajniejsze to wałki ma napędzane kołami zębatymi a nie łańcuchem.Wiem gdzie jest do pobrania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2003 Czesc! Moc spod tylnego kola: 35,6 KM Moment spod kola:3,2KgM Spalanie :18,2 kilometry na 1 litrze.Masa zatankowany:193 kg.Zmiana oleju co 6000 km. Luzy :ssanie-0,11-0,15mm wydech: 0,21-0,25mm.Reszta danych jak wczesna 600-tka, rózni sie tylko średnicą cylindrów 600(58,5) , 400(47,7).Nawet sr gazników taka sama.Tyle udało mi sie zdobyć.Troche ładniejsza jest XJR 400- kopia 1200 ma spod koła 46,2KM, i 178K/h, ale jest 4-zaworowa i ma chłodnice oleju i jest lzejsza-190kg.Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2003 Cześć! Jak bylem w Grecji to kolega- grek mial CBR 250RR- mówie Wam ponad 20 tys obr/min i nie ma czerwonego pola i ma 42,5 KM spod tylnego kola i 13, 5 na 400m i ten jazgot.... Po miescie strasznie uciazliwa jazde- zeby jechac trzeba krecic powyzej 10 tys. jak na wyscigach. no i wyglad mial Extra!!Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerm Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 poszukuje opini o motorku ..to zadki okaz i malo o nim wiem...... ..z gory dzieki..... Witam, Miałem taką z roku 93, miała restrykcje założoną w gaźnikach, wszystkie czesci sa takie same jak w 600, ja założyłem gaźniki z 600tki i wtedy zaczeła smigać 150 bez problemu, generalnie nie miałem żadnych problemów brała trochę oleju, bardzo tolerancyjny na błędy motocykl. Niestety nigdy nie udało mi się znaleźć manuala nawet w jezyku angielskim tylko po japońsku. Pozdrowienia! Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi