siread Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) Witam, mam problem z moja honda(mtx80 R2) :sad: Motorek ma juz sporo lat wiec tarcza hamulcowa(przód) jest juz bardzo zużyta, szczerze mowiąc boje sie uzywac przedniego hamulca. Jakis czas temu hamował dobrze ale ostanio troche sie to pogorszylo i pojawiły się malutkie pękniecia. :sad: Sęk w tym że nigdzie nie moge dostac takiej tarczy używanej a na nową(mts300) mnie nie stać bo to około 400zł. I tu pytanie czy mozna zamienić hamulec tarczowy na zwykły beben taki jak w starszych wersjach np HD08? Ewentualnie moze ma ktos do sprzedania tarcze lub hamulec bebnowy? Z góry dzieki za pomoc :) to moje pierwsze moto i jestem jeszcze troche zielony. Edytowane 27 Lipca 2011 przez siread Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Inna budowa, raczej nie zmienisz. Prędzej z całym kołem. 400zł i tak nie dużo za tarczę, zamienniki po tyle latają. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Sprawdź może pasować od innych modeli np od cr tylko tej starszej, jeszcze xr lub mtx 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi