skowyrna Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 W poniedziałek 25.07 odebrałam dokument dający mi uprawnienia do kierowania motocyklem, zakupiłam maszynę.Wyjeżdziłam już ze 20l beny.Świetnie się czuję mając pod sobą moją Virażkę 535. Wczoraj wieczorem, gdy w końcu wróciłam do domu, zaczęłam się zastanawiać "czemu mnie tak, ku^wa, bolą policzki?!"... Może skorupka za ciasna, może mnie przewiało... NIE! Mnie się po prostu tak strasznie mordka cieszy! I chyba o to chodzi. ; ) Pozdrawiam wszystkich zakochanych w jednośladach, do zobaczenia na drodze! Cytuj Hate is easy. Love takes courage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Jednym słowem TEN poniedziałek zapamiętasz na długo :) Gratulacje i szerokości życzę ! Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Gratulacje.Fajną maszynę kupiłaś.Życzę wieelu kilometrów przejechanych z równą radością co w ten pierwszy dzień. :rolleyes: :crossy: Ps.te bolące policzki to może nie od samego szczęścia ale na skutek tego w jakie wibracje wpadała twoja maszyna pędząc z zawrotną i brawurową szybkością...Dobrze że przynajmniej usta miałaś zamknięte bo by ci komary zęby wybiły :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowyrna Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Gratulacje.Fajną maszynę kupiłaś.Życzę wieelu kilometrów przejechanych z równą radością co w ten pierwszy dzień. :rolleyes: :crossy: Ps.te bolące policzki to może nie od samego szczęścia ale na skutek tego w jakie wibracje wpadała twoja maszyna pędząc z zawrotną i brawurową szybkością...Dobrze że przynajmniej usta miałaś zamknięte bo by ci komary zęby wybiły :icon_mrgreen: :icon_razz:mierzę siły na zamiary, więc z prędkością na razie nie przeginam. ; ) Cytuj Hate is easy. Love takes courage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi