xxbartek1993zz Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam.Potrzebuje iglicy o oznaczeniu 5FP17 do gaźnika MIKUNI TM32-1. Znalazłem coś na eBay.pl ale nie wiem jak zabrać się za zakup oto link do aukcjihttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mikuni-Jet-Needle-5FP17-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27bc0ef4e0QQitemZ170658821344QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessoriesProszę o pomoc i jakieś rady oraz o namiary firm lub osób które mogły by mi pomóc.Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Jakie firmy??? Aukcję masz, kolo pisze, że wysyła na cały świat, więc jedyne co potrzebujesz to konta na jebaju i Paypal'u. Licytujesz, kontaktujesz się ze sprzedawcą, żeby wysłał Ci rachunek, płacisz i czekasz na przesyłkę (ew. popros kogoś posiadającego konto, żeby zalicytował za Ciebie). I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi