Gość Anonymous Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=25648576 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Jankowski Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Mi sie bardziej podoba ten model : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=25763473. Pozdro,Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 ten pierwszy jest fajny, "bezwypatkowy" :D to sie liczy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 To chyba jakiś prechistoryczny ten kask :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 e ten kask ala samoroba czyli Tiger + jakis lisek jest zawalisty w ciemnym pomieszczeniu nichciałbym go nawet założyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Ten pierwszy kask wygląda mi na kask do skuterów śnieżnych :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 skuterów??? ja bym go raczej do Columbii przypasował...tylko naklejke NASA i ready und weating Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 MI przypomina kask dla kosmonauty :evil: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi