_bollo_ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Z Xj jesteśmy zaznajomieni :) Nawet bardzo - swoja mam od kilkunastu tys. i niestety waga jak na pierwsze moto dla Karo jest za duża. Początkowo taki byl plan - ja kupuję cbf1000 i zostawiam xjotkę Żonie. Ale wcześniej, prócz jazdy jako plecak, ma Luba nawet na rowerze nie jeździła, także początek max w 180kg uderzamy. Niby xj raptem 40kg więcej, ale przy manewrowaniu na sucho, to ogromna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezent Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Mam CB500 z 1994r. za 3500zł. Jak coś to pisz na GG: 2013427 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) Moja kobieta jeżdziła na kursie na przemmian dwoma Hondami CB250 i przesiadając sie na swoją XJ 600 twierdzi że ten motocykl jest bardziej dopasowany do jej "umiejętności" pod względem prowadzenia. Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez żunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 polecam kawasaki er 5 albo gpz 500, dobre tanie motongi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Ruszyliśmy rozumem, nie sercem (a szkoda) i GS500 został właśnie wstawiony do naszego garażu - zwyciężyły koszta serwisowe. Dzięki za oferty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi