Plum Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 witam was dzis zauważyłem w swoim rg 125 ze gdy daje gazu to w koło membrany pojawiają sie jakieś bąbelki tak jakby nie była szczelna czy przez to motor może być słaby czy cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Membrany w układzie dolotowym ? Jak to sprawdziłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 membranę miedzy gaźnikiem a silnikiem normalnie odpaliłem motor i spojrzałem na silnik i po dodaniu gazu własnie w koło tej membrany pojawiają sie bąbelki co wynika ze jest nie szczelna w czyms to może przeszkadzać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Tak, może łapać lewe powietrze tamtędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 A moto łapie jakieś obroty wysokie niekontrolowane albo coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 nie nie tylko na wyższych biega na full gazie muli sie i zaczyna przerywac i trzeba tak na połowie gazu jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Złóż to na cienką warstwę silikonu. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 własnie tak zrobie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi