szatanica Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Właśnie postanowiłam odciąć więzy, które mnie trzymały mnie twarzą do ziemi (czyt. rozwiązuje umowę o pracę :P) i idąc za głosem rock'n'rolla postanowiłam poszwendać się trochę po świecie i chcę to zrobić z dwukołowym maleństwem, ucieleśnieniem wyrozumiałości, współpracy i gorącego temperamentu. Sporo myślałam o tym, gdzie i jak...póki co nie wiem..Polska? Może gdzieś na południe, w kierunku słońca nad morze Śródziemne przez Czechy, Austrię i Słowenię? A może Norwegia? Sobie fiordy pokarmię :)Czuję przez skarpetki, że to rodzaj wyjazdu zmieniający życie na zawsze, więc zapraszam :) Ktokolwiek chce się dołączyć :) Póki nie będzie za późno (patrz zdjęcie :)))) Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jedź sama. Nie bierz żadnych ogonów, bo będą Cię tylko wku**wiać. Ludzi poznasz w trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griba Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witaj! Jeżeli południe to może Chorwacja? Trasa (wg mnie) dość fajna na spokojną jazdę: PolskaSłowacja przez Banska Bystrica (trochę gór) lub przez Bratysławę (autostrada)Węgry przez BudapesztChorwacja przez OsijekBośnia przez Sarajewo super trasa, widoki, potem przez MostarChorwacja, docelowo do Orasac (15 km od Dubrownika) Orasac (http://www.orasac.com/index_pol.htm) - dobra meta, fajny kemping, ładna plaża. Z Orasac wypady: do Dubrownikana Korculedo Kotoru Powrót tak samo lub przez Split. Druga opcja dalej autostradą do Zagrzebia i do PL. Kiedy mniej więcej planujesz wyruszyć? Na ile dni i jaki limit km? Pozdrawiam,Griba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Kiedy mniej więcej planujesz wyruszyć? Na ile dni i jaki limit km? Pozdrawiam,Griba Chorawcję już zaliczyłam...2 lata temu :) Więc raczej odpada...zastanawiam się nad Polską...i tak, chyba jazda w pojedynkę to będzie dobre rozwiązanie... Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadi Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Jaki termin wyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griba Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Hejka! Fakt jazda w pojedynkę to lepsza opcja niż branie kogoś kto będzie zamulał na trasie, woził się po hostelach zamiast przekimać się gdzieś w trasie na karimatce, a na dodatek nie ma zielonego pojęcia o swoim motorze. ;) My śmigamy w dwa lub trzy moto do Chorwacji. Po drodze robimy Bośnię. Startujemy w sierpniu. Pozdrawiam,Griba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Hejka! Fakt jazda w pojedynkę to lepsza opcja niż branie kogoś kto będzie zamulał na trasie, woził się po hostelach zamiast przekimać się gdzieś w trasie na karimatce, a na dodatek nie ma zielonego pojęcia o swoim motorze. ;) My śmigamy w dwa lub trzy moto do Chorwacji. Po drodze robimy Bośnię. Startujemy w sierpniu. Pozdrawiam,Griba Kolego Griba jak czytam takie brednie to mi ręce opadają, masz pretensje do całego świata że musisz spać na karimacie!!! to jest twoim wyznacznikiem kto jest PRAWDZIWYM motocyklistą, nie oceniaj innych bo życie bywa przewrotne :crossy: pozdro Edytowane 20 Lipca 2011 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmsa Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 W tytule masz wrzesień to ja Ci mówie leć na Krym max 2-4 bike's :buttrock: Cytuj DUCATI nie są takie złe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Na Krym, to się robi straszna wyprawa. A po Polsce i krajach ościennych można się po pałętać na spontana. Nawet bez paszportu. Kolego Griba jak czytam takie brednie to mi ręce opadają, masz pretensje do całego świata że musisz spać na karimacie!!! to jest twoim wyznacznikiem kto jest PRAWDZIWYM motocyklistą, nie oceniaj innych bo życie bywa przewrotne :crossy: pozdro ŁOŁ! Staaaaary, aż ci uszy w awatarze stanęły :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Szatanica,jedż na Hel(Hell)! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 ŁOŁ! Staaaaary, aż ci uszy w awatarze stanęły :bigrazz: Patrząc na wiek powinieneś użyć słowa Młoooooody :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Hej Szatanico . Jak już zerwiesz więzy to daj znać . ja je zerwałem jakiś czas temu i też chętnie bym się poszwendał po świecieCo prawda przez skarpetki nie wącham ale i tak może być zaje.....cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Kiler, a ty jakie więzy zerwałeś bo nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marki76 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ...Bieszczady, a przy okazjihttp://www.red-zone.com.p...a&idimpreza=182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Kiler, a ty jakie więzy zerwałeś bo nic nie wiem.więzy pracy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi