ubot Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam Mam taki problem , mianowicie po wymianie tarcz sprzęgła, sprężyn i skręceniu wszystkiego ( serwisówka) w ogóle nie ma sprzęgła , w ogóle nie ma oporu na dźwigni wału sprzęgła , po rozebraniu okazało sie ze miedzy popychaczem a dociskiem jest za duża przerwa i popychacz w ogóle go nie odciska , aby zniwelować tą przerwę chciałbym dać drugą kulkę , która jest za popychaczem i pytanie czy mogę to uczynić ? a może jest jakaś inna przyczyma tego ? odrazu mowie ze kilka razy wszystko rozbierałem i skręcałem i nic proszę i pomoc z góry dzieki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jezeli dobre sprzeglo i dobrze zlozone to nie ma opcji zeby nie dzialalo, dokladanie kulki to gowniane rozwiazanie.Pierwszy rocznik z brzegu, ale to ci powinno pomoc najwyzej wybierzesz swoj: http://moto-fiszki.pl/index.php?cat=402884&model=14171&rok=2003&marka=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Siema, to ja pisałem Ci pw na motoxie, strzel jakieś fotki jak to wygląda wszystko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 oki jutro podeśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Widocznie źle zmontowałeś, albo nie wyregulowałeś na wysprzęgliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi