kalisz1980 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) Mam zaszczyt zaprosić wszystkich forumowiczów w imieniu swoim jak i wszystkich organizatorów (grupa GWT), na super rajd motocyklowy, który odbędzie sie w okolicach Kalisza nad Prosną. To nie jest rajd w dosłownym tego znaczeniu, lecz extra przygoda z wieloma konkursami i zagadkami. Termin to sobota 6 sierpnia 2011 roku. Szczegóły na stronie - http://rajdgwt.pl mapka jest tutaj ;)http://goo.gl/maps/K7FK Serdecznie zapraszamy ! Edytowane 4 Lipca 2011 przez kalisz1980 Cytuj If the Bandit 1200 was a film star it would be Chuck Norris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disarms Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Miejsce startu rozumiem że to samo co rok temu? Mam jedno pytanie, skoro rajd ma być lepszy od tego w zeszłym roku to czemu już na starcie przy rejestracji jedno z pytań się powtarza (mianowicie 3)? :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Nawet w galerii załapałem się jako "poległy w wypadku" :biggrin: Jak tylko bym dał radę to się zjawię. Mam nadzieję,że rejestracja będzie do samego końca przed rajdem bo nie potrafię obecnie powiedzieć czy nie pojadę akurat w tym terminie z rodziną na wakacje. A tak przy okazji jaka jest orientacyjna długość trasy i o której start? Edytowane 7 Lipca 2011 przez disarms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisz1980 Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Miejsce to samo - jest mapka.Jedno pytanie się powtarza ale 2 pytania się zmieniły ;) (GWT to organizatorzy, więc pytanie o nich się powtarza) Trasa około 140km, jeśli ktoś się zgubi to więcej. Rejestracja kończy się o 10:00 a start rajdu zaczyna o 11:00 - wypuszczanie na trasę. Cytuj If the Bandit 1200 was a film star it would be Chuck Norris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysmci Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Czas powoli szykować się do zabawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi