Johnak Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam serdecznie! Kupię jakąś konkretną (w dobrym stanie, w miarę młodą) tylną oponę 130/90-16m;)Pozdrawiam, Johnak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Przejrzyj nowe Continentale ewentualnie Maxxis(mam obecnie - byłem w chorwacji i nie było tragedii).Teraz się nie opłaca kupować używek. Mam ten sam rozmiar u siebie i używki już nie kupię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomi Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam serdecznie! Kupię jakąś konkretną (w dobrym stanie, w miarę młodą) tylną oponę 130/90-16m;)Pozdrawiam, Johnak;) Mam taką opone Metzeler Marathon 130/90/16 oddam za 260 zł ( nieużywana ) Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi