Blood Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) Udało mi się, za pierwszym podejściem :D Pomijając fakt, że nie jeździłem już ponad miesiąc , zdawałem dziś koło 12:30 na Odlewniczej i lało jak z cebra, ponadto nie było już wolnych YBR to jeździłem na jakieś 125, którą pierwszy raz na oczy widziałem, to było luźno. Miasto zrobiłem bez żadnego problemu, natomiast na placu trochę walczyłem z tą ósemką, bo nie mogłem wyczuć sprzęgła w motorku. Raz o mało się nie glebnąłem, ale gaz i jakoś wyciągnąłem motor. Jakoś udało się skończyć to bezbłędnie :D Teraz tylko kupić ciuchy, moto i do zobaczenia na trasie! :) :crossy: :buttrock: Edytowane 4 Lipca 2011 przez Blood Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaM Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 GRATULACJE to powodzenia w zakupach i szerokości :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 gratulacje;) mnie tez to niedlugo czeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 lało jak z cebraTo teraz nie masz wyjscia i musisz kupic jedyny sluszny motocykl ;). Gratulacje Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Najlepiej Fireblade 1000RR. Graty! Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Gratki :) teraz tylko kupic motor i smigac i sie wprawaiac bez szalenstw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Gratuluję! Kup sprzęt i ciesz się jazdą, bo sezon w pełni :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Gratki ! :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Gratuluję i oby bezpiecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi