yanosik.pl Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) Darmowa aplikacja Yanosik dostępna jest na iPhone'y i telefony z systemem Android – wystarczy ją pobrać, zainstalować i podłączyć zestaw słuchawkowy. Aplikacja będzie informować o utrudnieniach na trasie za pomocą komunikatów głosowych, nie przeszkadzając w prowadzeniu. Film instruktażowy jak działa Yanosik dla motocyklistów – LINK Edytowane 1 Lipca 2011 przez yanosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 No dobra, a skąd ta aplikacja bierze informacje ? Przez internet , moduł gps czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Kolejny spamer.Poza tym jest jakiś konkurs pod tytułem "polecaj yanosika" więc będą wszędzie spamować.Program działa używając GPS-u a tak wygląda opis:"Yanosik to darmowy komunikator dla kierowców. Jest to pewnego rodzaju imitacja CB Radia, z funkcją GPS. Użytkownik programu jest głosowo informowany o zbliżających się kontrolach oraz zagrożeniach takich, jak fotoradary, kontrola prędkości (suszarki) czy wypadki. Oprócz tego użytkownik może informować innych uczestników ruchu (także użytkowników Yanosika) o takich zagrożeniach. Wszystko to w prostym interfejsie."Cudów nie ma i jak ktoś nie poinformuje o kontroli wcześniej wciskając przycisk to i tak się właduje użytkownik tej aplikacji. Pewnie na początek baza jest tylko stacjonarnych radarów i fototyczek. Jeszcze druga sprawa, że zapewne zaznaczony punkt będzie długo zmylał kierowców. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) I pewnie baza jest aktualizowana za pośrednictwem GSM... Edytowane 1 Lipca 2011 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) Czyli,że co? lepiej odkręcić tablice a w razie czego powedzieć,że się ujebała i jedziemy w poszukiwaniu śrubek? :icon_mrgreen: BTW co to za piosenka w tym filmuku? Edytowane 1 Lipca 2011 przez Czarek-fighter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) k&%^@, wszyscy motocykliści to takie marudy jak niektórzy powyżej? Wszystko spam, wszystko dupa, wszystko źle, wszystko %&^* strzeli. Doskonale. Ktoś Ci Monter każe z tego korzystać? Ja nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Po to jest to forum, żeby się czegoś dowiedzieć. Właśnie się dowiedziałem, może przetestuje, może będę korzystał. Fajnie. Edytowane 1 Lipca 2011 przez MarcMarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 k&%^@, wszyscy motocykliści to takie marudy jak niektórzy powyżej? Wszystko spam, wszystko dupa, wszystko źle, wszystko %&^* strzeli. Doskonale. Ktoś Ci Monter każe z tego korzystać? Ja nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Po to jest to forum, żeby się czegoś dowiedzieć. Właśnie się dowiedziałem, może przetestuje, może będę korzystał. Fajnie. Narazie to Ty marudzisz. To, że jest to spamer to nie trzeba być SH. Czy przeczytałeś gdzieś w moim poście, ze odradzam używanie tego, wypróbowanie itp? Chyba trochę sobie dopowiedziałeś do mojego tekstu w myślach. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi