Shatterhand Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam,Mam fazerka 600 z 99r. Zdjęcie z zeszłego roku. Nowe będą lepsze:)Obecnie przygotowywany do wyprawy po europie. Nowy napęd, opony, przewody w stalowym oplocie, sprzęgło, filtr K&N, kufer GIVI – zdjęcia jak skończę. Prośba do motocyklistów, jadę do Anglii i w drodze powrotnej Europa, jeżeli ktoś ma sugestię, jakie odcinki dróg warto przemierzyć będę wdzięczny, można znaleźć ciekawe miejsca w Internecie i wytyczyć trasę, ale czasami najlepsze można zobaczyć na drogach bocznych.Plan podróży to Poznań – Manchester – Paryż – Barcelona – Lyon – Wenecja – Poznań w dużym uproszczeniu. Będę wdzięczny, wyprawa gdzieś za miesiąc – kilka zdjęć po powrocie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 zaopatrz się w wyższą szybę. Na niskiego nie wyglądasz i możesz mieć problemy. A tak to powodzenia, Ja bym się na razie nie odważył. Na pewno nie sam. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojas Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Traska niczego sobie, kilka tysięcy nabijesz i bagaż doświadczeń oby samych przyjemnych ;) Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Super trasa - motocykl da radę na bank, sam takiego kiedyś miałem Rajd Katynski nim przejechałem z zona bez awaryjnie ponad 6000 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi