Skocz do zawartości

Kupie motocykl do 2000zł

kurzyn
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kupie motocykl do 2000zł, interesują mnie starsze japońce

Motocykl musi być zarejestrowany w kraju, na białych blachach

Silnik zdrowy, co do wyglądu może być do poprawek wizualnych

Interesują mnie modele starsza Xj, gsx, cb lub inne w stylu naked chociaż niekoniecznie

Zdjęcia i oferty proszę przesyłać pod maila kurczon@gmail.com

Najlepiej z terenów Mazowsza lub Warmii i Mazur

Będzie służył do przejażdżek wokół komina

Napisz do Qurima z forum bo ma motocykl, który naprawdę Ci posłuży a nie jak ostatnio koleś tak sie napalił na motonga za 2000 zł ze kupił szrot nie słuchając naszych rad.

A tak poza tematem to masz dość spore wymagania jak na kwotę 2000 zł

lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383
prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1
...i tak wszyscy umrzemy...

Kwota bardzo mała a lista wymagań dość długa.

"Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts

W dniu 28.06.2011 o 20:13, Horb napisał:

Kwota bardzo mała a lista wymagań dość długa.

długa lista wymagań? Chyba żartujecie. Gość chce zarejestrowany motocykl ze sprawnym silnikiem. Ja wyczytałem tyle, a Wy? Reszta to : stare japońce, nakedy, ale niekoniecznie..... więc o co kaman?

Edytowane przez walko69

to nie te czasy że za ledwo jeżdżącą paździerz trzeba wydać 5-6k tylko dlatego że ma napis "honda" na baku.

XJ 650 do kometyki za 2-2.5 można upolować, widomo że trzeba będzie sukcesywnie dołożyć przez 2 sezony praktycznie drugą wartość, ale zamiast zbierać kase można jezdzić.

W dniu 28.06.2011 o 21:48, walko69 napisał:

długa lista wymagań? Chyba żartujecie. Gość chce zarejestrowany motocykl ze sprawnym silnikiem. Ja wyczytałem tyle, a Wy? Reszta to : stare japońce, nakedy, ale niekoniecznie..... więc o co kaman?

Mi o to, że oferty przysyłać, rejon taki i taki. Rozumiem, że przy takiej kwocie jazda po całej Polsce za moto nie ma sensu. Jednak ciekawa oferta z innej okolicy też powinna być brana pod uwagę. I tyle.

"Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts

Ja jak 3 lata temu trafilem cb500 '94 za 2500 to przelalem czesc kasy z gory i nastepnego dnia wsiadlem w pociag :)

Reszta kasy, na moto, 400km do domu i... jezdzi do dzis. Pazdzierz za 2500zl ;]

Jak sie chce to sie da :)

Edytowane przez G3d

Witam Ponownie

Potrzebuje motocykla do nauki jazdy, jestem świeżo po prawku. A wiadomo jak uczą jeździć w przeciętnej szkole :)

Na razie nie interesują mnie duże prędkości. Chcę uczyć się jazdy, znalazłem plac na którym można to bezpiecznie robić

Ten sezon poświęcę na szkolenie się, a następny mogę swoje moto poprawić tu i u gdzie.

Szukałem jaw i mz ( jeździłem na 4 jawach) ale co z tego jak niezależnie od ceny a (były one duże jak za taki motocykl) były one remontu. A jak przychodziło do negocjacji cen to absolutnie nie bo sprzedaje igiełkę:).

Ktoś powie zrób remont, licząc sobie remont jawy na lepszych częściach (sam silnik) to wydatek ponad 1000zł!!!

Żeby nie było lubię starsze motocykle:)

Więc zakup na jedno wychodzi, a kupując japonię po prostu mam lepszy motocykl co nie ulega wątpliwości.

Kupie motocykl do jazdy, a nie do szpanu, popisu, dla siebie a nie dla innych.

• 1 miesiąc temu...
  W dniu 28.06.2011 o 18:23, kurzyn napisał:

Kupie motocykl do 2000zł, interesują mnie starsze japońce

Motocykl musi być zarejestrowany w kraju, na białych blachach

Silnik zdrowy, co do wyglądu może być do poprawek wizualnych

Interesują mnie modele starsza Xj, gsx, cb lub inne w stylu naked chociaż niekoniecznie

Zdjęcia i oferty proszę przesyłać pod maila kurczon@gmail.com

Najlepiej z terenów Mazowsza lub Warmii i Mazur

Będzie służył do przejażdżek wokół komina

witam mam na sprzedanie suzuki mieści się w kryteriach pana. info pod nr. 504980796 Radek

• 1 miesiąc temu...